Hlen. zátka, porod

20.11.2009

Ahojky, jsem 39+2 a pořád to na porod nevypadalo a ejhle, dneska mi odtekla hlenová zátka. Huráááá. Konečně se něco děje. Za jak dlouho po hlen. zátce jste maminy rodili????
Moc děkuji. Papapa

ahoj,mě začala odcházet když jsem byla 38+0,odcházela mi asi 2 dny i s příměsí krve a rodila jsem 39+0,takže přesně týden na to. Tak ti přeju ať se ti to rozjede dřív,než za ten týden.

Ahojky, já zatím marně čekám, až se mi toto stane... ale zrovna dnes nebo včera jsem tady četla teorii, že většinou když je hlenová zátka s příměsí krve, tak přijde porod do několika hodin a když není s příměsí krve tak do 4 týdnů.... Každopádně ti držím palečky aby byl porod rychlý a bezproblémový ať bude dnes nebo za týden... Hodně štěstí...

ahojky mě odtekla vždy hlen zátka a do druhého dne jsem rodila u třetího mi odtekla ráno a večer jsem rodila.ale u každého to je jiné někomu hlen zátka odteče i týden před porodem někomu těsně před porodem a někomu vubec.každopádně ti přeji hodně štěstí.a pržím palečky.

In reply to by iveta g.

Děkuju, já už se taaaaaaak těším na mimčo! A to jsem byla včera u doktorky a prej, že to na porod nevypadá. Já jim všem tvrdím, že už se něco děje a oni furt, že prej nic. Však my je s prďolou ještě převezem :-)

In reply to by těhulkaeva

ahojky taky se těším aš to budu mít zasebou ale půjdeme teprve do 30tydne.a to mi říkali ikdyš jsem jela rodit na pásech že to ještě bude dlouho že se tam nic neukazuje že mám nějaké bolesti přitom jsem do pěti nebo deseti min porodila.uvidíš že to na tebe brzo příjde a přeji hodně štěstíčka.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka