Poradí některá?..

20.11.2009

Ahoj mamči,
dlouho jsem tady nebyla, ale absolutně nemám čas.. :r:
Kuba je děsně akční a taky děsně uřvanej.. Obdivuju všechny co maj 2 děti, ptž já bych s ním nebyla schopna se o to další postarat...
Už sem na něj kolikrát i ošklivá a pak mě to mrzí..Od mala trpí na koliky a ještě se to nezlepšilo(to nám je přes půl roku)...Nevím jestli už tak rozmazlenej ale furt jen brečí nikde nevydrží a v postýlce být nechce vůbec..Ani když je ospalej (takže většinou radši jedu ven než s ním bojovat)
A teď s čím potřebuju poradit.. Jak ho odnaučit to vztekání a vyžadování se nosit a vyndávat z postele..? Dát ho tam a nechat??? Nebo jak jste to řešili vy kdo jste měi podobný problém?...Je opravdu zvyklej na nošení a chování, ptž při těch kolikách to hodně pomáhalo, takže neříkám, že sem si ho an to nezvykla.. ale jak ho to odnaučit??
Už sem z něj vyřízená, nemůžu jít ani na záchod aby nazačal ječet v postýlci. Už leze takže na zemi jsme spolu,ale jakmile potřebuju odejít dám ho do postýlky a řev.Jo ještě taková maličkost.. v noci se několikrát budí (z toho teda v půl 4 na jídlo) jinak dudlík, nebo jen tak... a vstává- v 5!!! tudíž je ten trochu dlouuuuuuuuuhej..
Už si fakt nevím rady.. Na to bříško máme zas koupené probio kapky, ale to ostatní už nevim jak udělat.. Je mi ho líto ho nechat řvát (vydrží klidně hodinu v kuse)...ale pokud to pomůže vydržím!!
Díky všem co dočetli do konce a taky za rady....
Snad se někdy dostanu sem si je přečíst...
pápápá Veru (a Kuba) :§)

Kliknutím vložíte smajlíky:

No bojujeme s něčím podobným. Matýskovi je 5 měsíců a taky by se nejradši pořád nosil (což se 7,5 kg nejde). Na dece so vydrží hrát, když jsem u něj. Když ne, tak začne řvát, ale někdy stačí počkat cca 5 minut, on zjistí, že holt nepřijdu, tak se na řev vyprdne a zabývá se hračkama. Někdy to ale nefunguje a pak nejdýl po 10 minutách vyměknu a na chvilku ho vezmu, pochovám, položím zpátky. A pořád do kolečka. Je to na palici, ale doufám, že se to jednou zlomí.

malá absolutně nechce do postýlky. Teď večer ji přkecáme kolotočem, konečně jsme ho pořídili, ale přes den ani omylem. Nespinká, ale je hodná, pobroukává si, ani nevyžaduje moc pozornost, ale jakmile se hnu z pokoje, je řev. Já si můžu žehlit, cokoliv, ale musím být s ní v místnosti. Takže jak chci třeba do kuchyně, nebo se osprchnout, šup s ní do křesílka a hezky s sebou... Ona mě vidí a je spokojená.

připadá mi že píšeš o nás, Naty jsou 4 měs a je to to samé, nechce být sama, chtěla by se nosit, špatně v noci spí, trpí na prdíky.......můžeš být klidná, nejsi v tom sama a i já mám kolikrát už na ní vztek jak je dlouho protivná.Přes den taky neusne v postýlce, tak tahám domů kočár nebo prostě vyjedu ven a je to :00: Taky bych ráda nějakou radu jak ji naučit být chvíli sama

In reply to by Klara1

tak jsem ráda, že v tom opravdu nejsem sama.. moje kamarádky maj všechny skoro milionové dětičky.. vždy poslouchám- dám ji /ho do postýlky.. chvilku si hraje a pak usne- to se mi nikdy nestalo !!!
Tak snad se nám to brzy změní..
papa

ahoj, to mi je líto. protože moc dobře vím jak se cítíš. taky jsme si kluka rozmazlili. bolení měl teda do 4.měsíců, ale byl to nespavec a věčně uřvanej a ukňouranej.Vůbec nevim čim to bylo-takové depresivní miminko :( . Pořád jsme ho chovali, usínal u nás v posteli-kolikrát spal i celou noc když jsem se potřebovala prospat. Venku v kočárku taky řval a než usnul tak jsem byla uchozená. Zlomilo se to všechno kolem roka. Udělala jsem to tak, že jsem prostě na něj neměla tolik času. Když jsem šla na záchod a on řval tak jsem ho nechala, to samé když jsem žehlila a nebo uklízela. Nechala jsem ho brečet. Samozřejmě jsem k němu přišla a pochovala ho, ale nešlo to pořád. Musela jsem zatnout zuby, protože to bylo deprimující ho slyšet. Nejde o metodu kontrolovaného pláče. tohle je úplně o něčem jiném. Když začal lézt tak byl všude zamnou, ale stekat se uměl pěkně když jsem se mu nevěnovala. Kolikrát mě i kousnul do nohy. Tohle je hodně složité. U vás je to těžké v tom, že nevíš jestli nemá bolení. Jak víš že má stále koliky? to se stále napíná a nebo má polohu v křeči? protože už je opravdu veliky a měl by vše vyprdět. Občas se mohou objevit, ale ne tak aby pořád plakal. Omotal si vás kolem ruky. Bohužel a bude těžké ho to odnaučit.
Zachovej se tak, že ho budeš učit nato, že nemůžeš být pořád k dispozici jak si umane. Když jsdeš na záchod dej ho do postýlky a klidně ho tam nech i chvilku potom, co vyjdeš. Snaž se být vklidu. tkahle to dělej u všeho. On časem pochopí, že nemůže být po jeho. Může to ale trvat několik měsíců. Ty i muž musíte mít na toto stejný názor a nesmíš polevit. Můj syn si neuměl sám hrát do 2,5 let. Pořád jsem musela něco vymýšlet já. Měl pár hraček a vůbec ho nezajímali. Když jsem podruhé otěhotněla-myslelal jsem že to nezvládnu, ale on se hodně změnil.
Držim palečky

In reply to by JaMiOn

Moc děkuju, od zítra tento režim prostě zavedu...Právě nejhorší je že nevím kdy ho něco bolí a kdy se vzteká..kolikrát strašně pláče i u prdění..koliky snad přejdou teď po těch kapkách, přesně jak píšeš napíná se a strašně krká, škytá.. (četla jsem na netu že to může být i tzv. tichý reflux.. to je že neblinká, jen se mu to jídlo vrací a to ho pak bolí - něco jako pálení žáhy) dr mi na to řekla, že je to možný, ale že se s tím nic nedá dělat a když prospívá tak je OK..
Budu ho poamlu trénovat nechávat samotného- nejhorší je že máme dům- a dole- jídelna, kuchyň obyvák- nahoře pokojík a ložnice... tudíž ho msím mít většinou stále dole u sebe a tak se ten řev nedá moc dlouho vydržet...
Ještě jednou moc díky a doufám, že už se to brzo změní...

In reply to by Verusle

ahoj Veru,
Já, manžel i tchýně jsem taky naší berušku když byla menší hodně nosili, taky jsem si myslela, že ji to neodnaučím protože když jsem ji položila třeba do postýlky nebo na deku a dala hračky tak začla řvát co to dělám, ale beruška moje je čím dál těžší, teď v půl roce má 7,6kg a tak jsem vytrvala na té dece a i když plakala, chvilku jsem ji nechala vždy brečet pak zvedla, potom když už vydržela chvilku sama tak jsem ji vždy pochválila jak je šikovná, že si umí takhle sama hrát a už teď je o moc samostatnější.
Ale tak na 3měsících jsem ji měla pořád na ruce, chtěla pořád nosit, jenže to měla 4kg a ne 7,5:-)))
Chce to mít pevné nervy,ale nenechat ho zase řvát dlouho, vždy když chvilinku vydrží na dece nebo v postýlce tak ho pochválit a často na ni mluvit

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka