Hurá budeme mít miminko!!

20.11.2009

mám velkou radost, protože čekáme druhé miminko. Doma už máme 14 měsíčního chlapečka Deníska, kterého máme díky inseminaci.´Povedl se nám na poprvé. Teď jsem v 8 týdnu a opět po inseminaci. Druhé mimi se povedlo napodruhé! Obrovské štěstí. Doktor říkal, že s naší anamnézou je to zázrak a na Ginessovku! Doufám, že všem snažilkám tím trochu zvednu náladu. Zázraky se stávají. Sice jsem včera jela na pohotovost, protože jsem začala trochu krvácet a Dr. mi našla hematom,ale dneska už to bylo lepší. Tak nám držte palce,ať máme v červenci tu vysněnou holčičku.

Ahojky Evi, slyšeli jsme od kluků, že si snad těhotná a koukám, že už to zde potvrzuješ...Veliká gratulace od celé naší rodinky :one: a hlavně přejeme hladký průběh těhulkování a na konec tedy tu vysněnou holčičku :girl:

Ahoj, tak to hrooozne moc gratuluji!!! A je uzasne, ze i pres neprizen okolnosti, proste miminka jdou vyrobit!!!! :C]]: :c: A mate termin v cervenci? Kdyztak se bude tesit na videnou v nasem klubu, ja jsem dnes 6+4 a cekam jeste na kontrolu :h: . Tak se hlavne opatruj a uzivej si tehotenstvi v co nejvetsi pohode. :a:

gratuluju a držim palečky. Věřim že to dobře dopadne. Já mám doma 3,5 letýho Ondru a 5.měsíční Markétku. Tak třeba budete mít taky páreček :a:

Moc ti gratuluji!!!! Musíš být opravdu šťastná. A držím pěsti, ať je to ta holčička. Taky máme doma páreček - 2 a čtvrt roku a měsíční mimi.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky