Holky květnovích miminek.

20.11.2009

Ahojky holčiny,co baští vaši miláčci za cely den?Ten náš otesánek je podle mě moc rozežranej :n: :00: Prosím pisněte jaky máte dení jídelníček. :hu: :a\|: :a:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojda,
tak my v půl 4 ráno mlíko.. pak snídaně(7 hod) mlíko, na sváču přesnídávka, v poledne zelenina s masem(většinou koupené) a 1x týdně kaše sladká an lžičku, svačina jogurt nebo nastrouhané ovoce, večeře kaše do lahve nebo nutrilon na dobrou noc.
Co papáte Vy?
jo a vážíme 8,5kg (6 měsíců a 14 dnů)
pááá V.

Zatím jen mlíčko od maminky,chystáme se na polívky,ale protože krásně přibýváme,tak nespěcháme :$}: markéta

In reply to by marquetka

taky jsem to měla tak v plánu ale malej je tak nenapapnej že jsme musely příkrmy začít dávat už od začátku 5měsíce.DR říkala že malej je dost dopředu na svuj věk a už taky lozíme :00: Takže dávat jenom mlíčko,tobych nedělala nic jinýho než ho krmyla :a\|: :a\|: :a\|:

tak mi máme ráno mlíčko, dopoledne přesnídávku (občas dám i jogurt), k obědu máme maso se zeleninou, jednou týdně dávám bezmasa a žloutek do jídla, odpoledne mlíčko a k večeři kašičku a mlíčko

ahojky, tak malá se ráno nají po probuzení, pak ještě jednou tak v deset (kojím) pak si dáme kolem poledne příkrm (polívčičku) no a pak jde spát, budí se kolem půl třetí, to si dá nějaké ovoce nebo přesnídávku no a pak kojím o půl šestý a pak v sedm po koupání, potom před devátou před spaním. No a pak v noci - jak se vzbudí. Prostě když si řekne, tak dostane. Jak to máte vy?

In reply to by Hanča81

tak já dávam rano UM,pak svačinku třeba banánek,pak obídek,maso,brambor,pak mlíčko,zase mlíčko.....a na noc kašu.Jí za den snat 10krát a vnoci jí 3krát 160mlíčka.Není tlustj ale je podle mě nenažranej :s:

In reply to by Teufi

A muzu se zeptat, kolik mesicu mate a kolik vazite? Nam se ted maly zacal probouzet v noci na jidlo (ale dávám mu jen jednou a to 120) a pak az ráno (kolem 8 h). Prikrm davame jen jeden odpoledne (jako obed) a to zatim jenom zeleninu. Ale za poslední mesic pribral zase pres 1 kg, uz bude mít skoro 9 kg (ted mu bylo 6 mesicu). A z toho mel 14 dní prujem! Tak fak nevím. Uz se opravdu pronese.

In reply to by lenca112

tak malej měl 11tého 6měsícu,vážíme 8Kg a 70cm.Malej mě stává za noc i 3krát :00: a vypije 160ml a to máme už od 5měs.příkrmy.Malej měl taky dlouho prujem ale rostou nám zuby tak to asi bude tím

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka