Ahojky snažilky

19.11.2009

tak zítra nemá přijít :spid: , tak jsem jako na trní :$$: . předchozí cykly jsem měla nejrůznější příznaky: horkost v břiště, krkání, nevolnosti, bolení prsou a břicha a tento cyklus naprosto nic! jen včera jsem byla cvičit , měla jsem návaly a večer jsem měla tlaky v podbříšku, ale dnes celý den zase nic! Tentokrát je tento cyklus úplně jiný, jen mám stále pocit vlhka, až je to občas nepříjemné. Tak si říkám, jestli se mi už tělo uklidnilo po vysazení HA, nebo ..............., bojím se i doufat, zatím jsem odolala testům. Je fakt, že tenhle měsíc jsem nic moc nesledovala , :*O*: jsme pravidelně po 2 až 3 dnech, tak snad mám naději??

Ahojky Daisii, :a: držím Ti i prsty u nohou, aby se Vám zadařilo :cc): a ohlásila si nám brzy // Já měla naposled 4 dny zpoždění, už jsem doufala, že se nám podařilo a na druhý den jsem dostala silné křeče a :spid: děsnou.
Přeji Ti ať Tě :spid: obejde hoooodně velikým obloukem a dej vědět, budu na Tebe myslet. papa Katka

Ahoj Daisiinko, to máte velkou naději, když jste to takhle pojistili pořádným snaženíčkem! :qu: Tak jsem pěkně napnutá a doufám, že si tu návštěvu mrcha rozmyslí!!!! :one: :\x:

In reply to by LillaX

tak ti nevím, od rána hustý bílý výtok a teď asi hodinu nepatrně růžový ( nebo nahnědlý) , nevím to taky neznám , :spid: mrcha mi vždy chodí prudce silná a ihned bez špinění, tak nevím co to je ?? Břicho zatím nebolí, ale asi :spid: přijde :-g( .

In reply to by Daisii

Pořád moc, moc držím palečky, ať ta mrcha si to hodně rychle rozmyslí! Špinění může být zahnízdění mimíska, nic špatného. Tak tfuj, tfuj, tfuj!!! :qu:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka