Nemoc v těhotenství :-(

20.11.2009

Ahoj holky, tak jsem včera dostala další "ránu".....Zjistili jsme, že jsem přišla do styku s nakaženou holčičkou spálou!!!! Málem se mi zastavilo srdce, protože to je hodně nebezpečný... Naštěstí jsem dnes i s menším mimískem vstoupila do 16. týdne, tak by je to nemělo ohrozit, jenže to není 100%... Takže dle instrukcí gynekologa mám naprostou izolaci od "nakažené rodiny" (bydlí o patro níž v baráku, takže šílím, jen je potkám na schodech ;-) ) ... Prý se to může projevit do měsíce, takže musím 3x denně kontrolovat teplotu, pokud stoupne nečekat a jet k doktorovi pro antibiotika... Prostě nemůže být všechno jednoduchý... Máme to zapotřebí :r: :r: :r:

Ahoj Carri! Asi vím jak se cítíš. Kvůli vyrážce mě zavřeli v pátek na kožní. Vyrážka by nás neměla ohrozit. Horší ale je, že hned vedle našeho pokoje je izolační pokoj. Když ti pacoši něco potřebují, nebo jdou na záchod, vylezou, tam se chytnou stěny, tam kliky... :O Mám z toho uplnej amok když je vidím. Nikdo nevíme co jim je, ale jen tak na izolaci asi nejsou. Navíc má jedna spolubydlící parazity ve stolici :spid:
Chci v pondělí domů v každém případě. Mazat se můžu doma..
Tak se držte, hodně zdravíčka! Pa

In reply to by Balu

Balu tak se drž... Vůbec si to nedokážu v nemocnici představit... Já byla jednou na infekčním kvůli salmonele a to mě dali samotnou na pokoj a měla jsem k dispozici svůj záchod i sprchu... Na to jsem fakt hajsavá... Asi nám nic jinýho občas nezbude, ale aspoň na těhulky by měli brát ohledy... Já bych teď nemohla být v nemocnici už jen kvůli nevolnostem - ty jejich hajzlíky bych neudejchala... A stravu už vůbec ne... Nedávno se vrátila spolužačka z porodnice hladová a bez mlíka - pár hodin po porodu dostala čočku s párkem a k večeři rybičkovou pomazánku s hromadou cibule... Radši to nejedla a byla hlady, než jí vždycky něco rodina přivezla... To už mi přijde jako vrchol - chtějí, abychom jedli zdravě, ale nemocniční stravu někde vůbec nepřizpůsobí... Já bych umřela jen z toho jídla pouze 3x denně :-(

Do prčic,hlavně se nevoz ted výtahem pokud ho máte v baráku :n: Cari,nestrachuj se třeba vůbec není proč a ty už jsi je měla?

In reply to by kesja

Neštovice jsem naštěstí už měla... Ale spálu můžeš chytit kdykoliv... Výtah nemáme, takže se snažím jen "vyhýbat"... Ta holčička tu naštěstí není, kamarádka-sousedka jí hlídá (má stejně starou svojí holčičku), jenže u spály je dlouhá inkubační doba... A když měla malá horečku, tak byla u mě pro Panadol... sice jsem se jí nedotýkala, ale stála u nás v pokoji... a to prý bohužel stačí... Teď jsem šíleně nasr...á na tu kamarádku, že jí sem vůbec vodila, ona je teď taky hotová, vůbec na ní nemluvim a dneska ráno jsem i trochu křičela, protože dávala něco našim psům (dává jim vždycky), ale mě to prostě dneska vadilo... abych se pak bála dotknout i pejsanů...

jej,to je teda mazec :n: je jasny,ze se bojis o mimisky,hlavne se porad hlidej a kontroluj a kdyby se ti jen neco malo nezdalo supajdi k dr :w:

Ahojky gejbi tak to me mocinky mrzi... ale uvidis ze budete v poradku a i kdyby nedejboze tak mimisci sou uz velky a budou chraneni vetsinou je chrani prave ta plodovka od tebe tzn od tvych nemoci co jsem cetla uvidis bude dobre hlavne se kontroluj a ekne se myj ruce atd a bude vse ok.... neplakej berusko

úplně tě chápu, já zase trnu kvůli neštovicím, synovec toho mýho to má ve škole a já je nikdy neměla. Neboj, bude to dobrý, musíš nám přeci rezervovat ty nevěsty, né?

In reply to by monies

Monies, pořád s těma holkama pro kluky počítám :-) Ale kvůli neštovicím buď v klidu... Když jsem volala do ordinace, tak mi to vzala sestra a říkala, že neví jak spála, čekala jsem až zavolá doktorka zpět, ale že neštovice už by mi nevadili... ty jsou nebezpečný do 12. týdne, pak to chrání placenta...

Ahoj Carrinko,

to mě mrzí...v každém případě si tohle přeci nemohla tušit. Tak teď hezky hlavně klídek a nestresuje se. Oni by ale také měli mít karanténu ne?
Moc držím pěsti aby to vše bylo ok...:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka