Máme malého otesánka ;)

19.11.2009

Ahoj holky,
dneska jsme byly s Emičkou, na převážení u paní doktorky a jsme malý Otesánek... Jsme za 14 dní od porodu zpět na porodní váze 2550g ;) Byla jsem klidná, ale takový překvápko jsem nečekala, ale už nám pěkně začíná růst druhá brada a začínáme mít pěkný kýtičky ;) (No ale do panáčka michellina máme zatím daleko) 100% jsme se za těch 14 dní vytáhli i do délky, protože nám začínají být úplně akorát některý ty pidioblečky co jsme minulej týden nakoupili a nebo to někdo srazil v pračce :s: (no 56 nám je pořád velká :s: )
Tak jsem vám to honem napsala a utíkám kojit, protože malou podezírám, že snědla budíka... protože na kojení se budí snad s minutovou přesností ;) V noci pořád krásně spinká a svou akční hodinku už přesunula na dobu po obědě, to vydrží i dvě hodiny vzhůru (i v kočárku) a čumákuje co se děje okolo (dneska si se zájmem prohlížela paní doktorku a snažila se jí čmajznout roušku ;) )

Martí to je moc dobře, že Emička takhle krásně přibírá. Vůbec na ní nebude poznat, že se narodila dřív. :) A už to vidím, že ty naše všechny přenošený miminka hravě předběhne. Je to prostě kus ženský a musí ti dělat velikánskou radost. Tak jí za nás pohlaď a dej jí pusinku. ;)

Emička je zkrátka šikulka!!! Blahopřejeme! To my jsme Michelin-4780g v 5. týdnu....Ale je fakt, že jsme se narodili 4100g.Ale i tak, přibíráme šíleně, taky řádně papáme, už jsme na vel. 62.

Tak evidentně je Emička moc veselá a šikovná holka :D Ale vlastně co se divím? Je prostě po mamince :s: :one: Hezký den :k:

Teda já nevím, ale takhle se vždycky pobavím jen nad tvýma článkama Marti :s: je fajn, že se máte tak dobře holky!!! lepší je mít malýho otesánka než vyhublína, ne? ;) tak se pěkně přibližujte k podobě Michelina a nezapomeňte pak všechny faldíčky zdokumentovat a ukázat :s:

ty jo Marti to uz je Emicka 14 dni na svete ? no toto leti, tak hlavne at nesni i Vas :-) ale je dobre , ze takhle krasne papa . Mejte se krasne

Ahoj Marti, koukám, že Emča je pěkná dračice :-) Hlavně, že dobře papá a roste... Tak se holky opatrujte :-)

krása, to je supr, že se Emičce tak daří :-) Holkyyyyy, tak se mějte moc hezky a užívejte toho krásného počasí s kočíkem!!!

jéé to je šikulka.MY teda z porodky odcházeli s větší váhou,než byla porodní a pořád tloustneme,ale kůži na zadečku máme jako Šarpej,trošku na nás visí :s: a budíka jsme taky zhltli.

super zprávičky ! To je emča šikulka, jen tak dál holky a moooc se opatrujte !!!!
Taky hodně zdravíčka přejeme !!!!!

No koukám,. že Emča byla éro v bříšku a zůstalo jí to i po porodu :-D :-D :-D. Je dobře, že tak krásně prospívá! Jen tak dál holky naše! :c:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka