Kolik vypijí čajdy vaše kojená miminka denně?

20.11.2009

Ahojka :ooo: ,

kolik vypijí vaše plně kojená miminka čajdy za den? Já kojím přes den co 2 - 3 hodinky a do toho dávám malé ještě fenyklový čajík a dá si 200 ml denně, občas se mi to zdá ještě málo...dáváte vašim mimískům taky čajdu? Kolik?

Holky a vy co plně kojíte, kolik toho samy denně vypijete?

Taky nedáváme. Zkoušela jsem ho asi dvakrtá, Fenyklový, ale plive ho, pak i normální čajík a taky neche, tak dukud kojíme, asi nic jí dávat nebudu. I dokrotka mi řikala, ať jí nic nedávám. :a:

tak jak ti psala vetsina holek, my taky plne kojime, takze caj nedavame vubec a prdiky nas nastesti vubec netrapily a ani netrapi. U prvniho prcka pred 5 lety to bylo s prdikama o trosku "horsi", ale ani u nej caj ani zadny kapky jsme nedavali. :a: :a:

Ahojky, malá mi pije tak 100ml (někdy 120ml) a to hlavně kvůli prdíkům, teď už je to skoro v pohodě ale pomáháto a pak když nějak jedeme tak jen na uklidnění nebo na žízeň, ne vždy můžu vytáhnout prso a nakojit, tak dáme čajík.

Ahojky,
nám bude příští týden 5 měsíců a čaj jsem zkoušela dávat, ale nechce ho. Plive ho a dělá u toho hrozný ksichty. Teď naštěstí prdíky už moc nemáme, ale když jsme na ně trpěli,tak jsem dávala fenyklovej a ten mu celkem chutnal, ale za den vypil nejvíc tak 20 ml.

Ahoj, my nepijeme vůbec, zkoušela jsem malé dávat několikrát ale naprosto bez úspěchu, tak jsme se na to vybodli. začne pít čajík asi až z hrníčku :s: Jestli do ní teda nějakej dostanu :s: :a:

In reply to by kenla

Já vím, všude se to píše, ale jak píšu níž, kdybych jí toho čajdu nedala, asi by se mi nevykakala vůbec. Zkoušela jsem už všechno, od heřmánku po švestkovou šťávičku a nic nám nezabírá, než kousíček čípečku...malá se kroutí a pláče u tlačení :r:

In reply to by verunka1986

Malé bude 29-tého 5 měsíců. Vyžahne to bez problémů a čajdu dokonce i vyžaduje, sápe se po flašce...Kdybych měla kojit ještě i na žízeň, tak bych jí asi už neunesla, vážila při 4. měsíční prohlídce 6,80 kg :00: A přestože toho tolik vypije má hodně husté kakání, nevím, co by se stalo, kdybych jí čajdu nedávala, to by snad nekakala vůbec :jawdrop: :r:

Ahoj, já moc čajík nedělám (zatím). Na žízeň ho trochu nakojím. Čajík mu dělám, když má prdíky, nebo delší dobu nekaká. A vypije tak 20ml a víc nechce. Dudýnka má rád, ale s flaškou si netyká. Takže pokud vařim čaj, aspoň tu stovku se do něj snažim nacpat a kolikrát ji za den nevypije_ nechce. Mlíčko mu stačí.

Na některém fenykláku mají doknce limit, že více jak 100ml/den se podávat nemá. :#o:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka