nekaka čtvrý den

20.11.2009

Ahoj prosím Vás poraĎte mi.Mám malou holčičku sedmitýdenní,plně kojím,prdí,ale už čtvrtý den nekaká,prý u kojení je to normální.Ale dneska mě zase mamka postrašila že to není normální a že se jí zauzlí střeva,jsem na nervy.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, taky tak my...jen malá má 11t a od neděle nic...dnes jsem volala Dr a ta říkala, že pokud nemá teplotu a tvrdý bříško, tak je to normoš....tak budem dál vyhlížet poklad :-)...prý se dětem uklidňuje pohyb střev, říkala ještě...

Je to normální:-) Malý byl taky kojený a kakal denně a pak najednou 5 dní nic, pak zase denně a pak zase třeba 5 dní nic.

Neboj se, je to normální, kojená miminka nemusí kakat i 14 dní a nic se neděje, je to tím, že všechno mlíčko stráví, takže nemají co vyloučit. POkud nemá bolení, tak se nestresuj.

Ahoj malé děti nemusí kakat až 7 dní, když prdí a nemá bolení tak bych se nebála. Prohmátni jí jestli nemá tvrdé bříško, pokud né tak buď opravdu v klidu. Naše malá taky nekakala a byla jsem s ní u doktorky jen jí prohmátla a bříško bylo měké takže vše v pohodě. Ale kdyby se ti něco nezdálo tak si zavolej nebo zajdi k doktorce od toho tady jsou aby nám pomáhali.

In reply to by Renat

Ahojky. a co nekojené děti?My jsme 4 den na UM a už 2 dny nekadila. Po UM ji občas trápí prdíky, ale většinou se jí to do čtvrt hoďky zklidní, s námahou se vyprdí a je klid.I na UM nemusí kadit třeba až pět dní?Nevíte?Díky.

In reply to by beibinatko

když přecházíš na jiné jídlo tak je to normální musí se s tím srovnat. Naší malé je 9 měsíců a vždycky když jí uvařím něco jiného tak pár dní nekadí, hlavně musí mít měké bříško.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky