OGTT test

20.11.2009

Ahojte těhulinky :) Tak jsem včera absolvovala ten škaredý test na cukr a dneska už mám i výsledky. Jsme v pořádku :\x: Známá mi poradila, že tam po vypití nesmím zůstat sedět, že se mám jít projít, ať ten cukr spálím, tak jsem šla pro jistotu na delší procházku. Ten glukózový rozkok je vážně pěkně hnusný, ale když jsem necítila ten jeho puch, tak se to dalo v pohodě vypít. Zato ruka po druhém odběru krve dopadla hůř. Mám tam modráka jak pěst a pekelně to bolí, ale co už, hlavně, že můžu papat všechno na co mám chuť a nemusím držet nějakou dietu... Tak se opatrujte a přeju všem, které tento test teprvé čeká jeho úspěšné zvládnutí a jenom dobré výsledky!!! :a:

Asi jsi neměla nikam chodit-snad to výsledky nějak moc nezkreslilo, mě taky doktorka říkala,ať jsem hlavně v klidu....! Snad by výsledky byli v pořádku i tak, nechci Tě tím nějak strašit,ale přece jenom neříkají to pro nic za nic....navíc si asi hodně riskovala,že jsi opustila areá ( nikdy nevíš,jak tělo zareaguje )l,já mohla taky jen v budově nemocnice ,ale jen díky tomu,že tam byl se mnou manžel,jinak by mě nepustila nikam! jo a modřinu,tu jsem měla taky,z druhého odběru..to bylo na celý tý proceduře asi to nejhorší,jinak jsem s pitím ani klidem neměla problém. nicméně gartuluju k výsledku,ale příště bych asi byla zodpovědnější co do rad doktorů.... :(

děkuji, holky. :) A lulu, neboj, ono to vážně není tak hrozné. Mně nejvíc vadil ten zápach toho roztoku. Tak jsem se snažila pít to aniž bych se toho nadechla a bylo to ok. A kdyžtak se jdi projít aspoň po areálu nemocnice. Sestřička nám taky říkala, že nemáme chodit ven z areálu, ale já nemocnice nesnáším, všechno tam na mě padá, tak jsem to prostě riskla a šla. Ta moje známá tam celé 2 hodiny seděla a ve výsledku ji řekli, že má cukrovku, ale při dalších měřeních už ji nic nenašli a nakonec jí řekla ta doktorka z diabetol. poradny, že to bylo tím, že tam seděla a nehýbala se. Takže, co si o tom myslet :? :00: Držím palečky, lulu, určitě to dopadne dobře :) :a:

Oni ti daj davku glukozy, kterou by melo telo spalit za ty dve hodky v klidu, pokud jdes na prochazku, klames sama sebe a cukrovka v tehotenstvi neskodi jenom tobe, ale i miminku....

Tak gratulace, mě to čeká v pondělí... nejhorší bude asi to pití toho sajrajtu a pak doufám, že tam taky nebudu muset sedět.... ale někde prý musíš :( tak nevím..... snad to nebude můj případ :///:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka