prosim poradte jakou porodnici si vybrat v ostrave?

20.11.2009

ahoj holky... prosim o radu s porodnici vubec nevim do jake porodnice mam jit chtela jsem jit do poruby protoze tady bydlim a mam to i nejbliz ale skoro kazdy me odrazuje ze poruba je strasna. Pak jsem se rozmyslela nad porodnici ve Vitkovicich ale taky moc te chvali jsem na tuhle porodnici neslysela... Prosím prosíím poradte dekuji moc!

Ahojky, já rodila před 14 dny na Fifejdách a můžu jen vřele doporučit. Porod jsem měla dlouhý, vystřídali se u mě 4 směny a všichni byli perfektní, profíci na svém místě a k tomu ještě s úžasným lidským přístupem. Oddělení šestinedělí taky fantastický. Všem jsme byli moc vděční.

:a: Ahoj já mám Porubu taky nejblíž a stejně jako ty jsem váhala,protože lidi toho hodně namluví.Ale nakonec jsem u své volby zůstala,všechno je o lidech a já věřím,že budu mít štěstí :a:

ahojky, já rodila před třemi týdny ve Vítkovicích a určitě můžu jenom doporučit... Personál včetně kuchařek naprosto úžasný...na cokoliv jsem se zeptala, vždy ochotně poradily... V Porubě rodí hodně rizikovek, takže toho mají hodně a pak jsou nervózní... Takže určo se zajeď podívat do vítkovic a uvidíš... je to tam krásně zrekonstruované. A pokud se ti podaří nadstandard, tak se budeš cítit jako doma...

In reply to by pajulka11

no asi se podivam tam i tam a uvidim doufam ze se rozhodnu spravne ale jak vetsina z vas rika na blbce muzu narazit vsude ze. Sice vim ze v porodnici v porube nejsou spatni doktori jsou tam fajn chodila jsem tam v dobe kdy jsem nemohla otehotnet na ruzne vysetreni primo do porodnice a i doktor ktery normalne rodi me pak operoval a byl super ale s jednim doktorem mam spatnou skusenost a bojim se ze bych ho mohla chytnoun treba u porodu:-(ale takovy doktor muze byt vsude.

ähojki ja nedavno v porube lezela a vubec si nemuzu stezovat,sestricky na sestinedelni fakt super jsou hodni a poradi kdyzmas nejaky problem, chodi na pokoje a ptaji se zda ti je dobre jak se citis a tak, doktori taky super, pobavi te ja si tedy stezovat nemuzu a ja tam na 100% budu rodit. taky zalezi na koho narazis,protoze blbci jsou vsude..

tak já rodila předčasně v porubské fakultce a byla jsem spokojená, ležela jsem před porodem na porodních sálech, anebo jak se to tam jmenovalo a sestřičky úplně super, starali se, bylo hodné. AKorát po porodu na šestinedělce byla jedna nepříjemná sestřička, jinak se to dalo.

ahojky,tak na Porubu neslysim takovou chvalu jako na Vitkovickou,kamaradka ted rodila ve Vitkovicich a moc si ji chvalila,sestry hodne prijemne a starostlive.Doktori prej taky super.
A druha znama rodila v Porube a rikala,ze dobry,ale mela vsechno podplacene.Takze nevim,nevim...
mej se moc hezky :)

Ahojky,rodila jsem před necelými 2 měcísi ve Vítkovicích a já si nemůžu vůbec na nic stěžovat. Byla jsem nadšená,cokoliv jsem potřebovala,stačilo se zeptat a ochotně mi poradili jak s kojením,tak i co se týkalo jizvy po porodu :-) Takže já 100% doporučuji :-) Navíc je oddělení nově zrekonstruováno :-) Měla jsem asi štěstí na výborný personál. Ale podle mě na nějakého blbečka můžeš narazit kdekoliv. Tak přeji správnou volbu a rychlý a bezproblémový porod :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka