zlobi zlobi zlobi

20.11.2009

holkz pomooooc me asi odvezou driv do cvokarny ney do porodnice.mam 16mesicniho szna a nezkutecne ylobi naprosto u vseho se vzteka neposlechne vubec na nic je surovej yavislak takye na me furt visi a ja jsem v 10 tzdnu a nemam na to nekdz uz silu.ted sem ho strcila do pokojiku at se vzvyteka bych mu jusela dat pres prdel :) vsude leze nemuye chodit po stole tak se bude vytekat jak silenej dupat kopat do kocky atd.neudelam s nim pres den ani n,ale jakmile nekdo prijde nebo mi k nekomu je to andilek.omlouvam se ze pisu bey hacku carek ale neco mi tu prepnul a ja nevim co s tim poradite prosim :O

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak si toto obodbí užij. Ono za pár měsíců přejde. Pototm začne jino a kolem 3 roku se toto opět vrátí. my ho porožíváme už po druhé. Je nám 3,5 roku a už 2 měsíce je na zabití :00:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

taky-tak to jsem ráda že nejsem sama. Připadala jsem si jak hnusná máma když jsem si v duchu říkala jak je odpornej a nesnesitelnej... :00:

My tohle období prožíváme taky. Někdy je to opravdu na blázinec a ještě k tomu mu rostou stoličky dole. :00: Někdy ho odvedu do ložnice ( vlastní pokojík zatím nemá) a někdy dostane přes plínku. ://:

Doporučuju ti přečíst si knížku Nejšťastnější batole v okolí. Zjistíš, že tohle chování je naprosto normální, patří to k vývojovému stupni, k věku, a naučíš se dítěti porozumět a pracovat s ním, mluvit s ním, jednat s ním... :a:

Dobrá čecha :s:

To nevím co s ním.Jedině pořádně naplácat.No taky se toho období už tedko děsím :00: :spid:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka