Holky vzorky plinek prosím

20.11.2009

Ahojky :-) holky chtěla jsem se zeptat zda by jste mi neprodali třeba 5 plenek od vás.U nás je problém v tom že Eliška v noci moc pije takže jí v noci přebaluju ale stejně je celá pročůraná takže jí většinou i převlíkám. Vyzkoušeli jsme tesco oboje,sleep and play,baby love,huggies, a všechny pročůrala. Máte z nějakýma dobré zkušennosti?

Ahoj, tak já používám pampers active baby a jsou super. Víš co, ale chci poradit, když napíšeš meil přímo té které značce, tak ti pošlou vzorek zdarma. Mě takhle přišlo Huggies, Pampers a Babylove. Někteří mají přímo odkaz napsat si o vzorek zdarma.

jj activ baby byly skvele, ted je na ne akce v roosmanovi:-) A pak huggiesky, ale ty pises, ze ti je taky procurala. Ja ma problem s protekanim stolicky..kupuju proto vzdycky o trosku vetsi plinky..kdyz uz je ma tak akorat...a blizi se vahove k horni hranici kupuju vetsi. Ale stejne uz mam znicenou vevtsinu svetlych bodycek...nevim co mam za mliko, ale nevyperu nicim, zkousela jsem uz vsechno, hne po uspineni namocit a vyprat...ee fleky zustaly

Ahoj,my taky v noci dost pili a udržely nám to jedinně Pampers.Sleep and play jsou na prd,ty pročural za tři hodiny,ale normální zelené pemprsky držely.Stalo se jen občas,že mu protekla,ale fakt výjmečně :a:

Ahojky,tak já používám jen pampers activ baby,dobře sají,tak jsem s nima spokojená a huggies premium a v noci přebalovat vůbec nemusím.Do rána v pohodě vydrží,jsou teda nasáklé,ale malá má prdýlku jak z alabastru,takže dobrý.:)

ahojky tak ja použivam hagis premium a pampers plinečky jsou to sice dražší ale stoji to za to :///:
mi meme 8 něsicu , v noci kojim tak 3-4 a plinečka vydrži :a:
jestli chceš tak ti jich trochu pošlu na vyskoušeni

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky