mimi už neroste- pokračování

20.11.2009

Ahoj maminky a těhulky, tak jsem tu minulý týden psala, že mimi přestalo růst, tak jsme byli na podrobnějším vyšetření v HK a tam nám teda potvrdili, že je mimi o 14 dní menší a že mám špatný průtok tepen, ale zatím je to dostačující, mimisek má odhadem 1873 g a i když jsme nechtěli, tak nám prozradili, nebo spíš se přeřekli, že to je teda na 100% holka, ale co je důležitý, tak koukali na všechny vývojové vady a všechno je v pořádku, tak tím mi udělali velikou radost a mám se smířit s tím, že prostě mimi bede menší.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Chápu Tě,že máš strach.Kamarádku taky strašili,že ji holčička neroste.Pak porodila malou zdravou holčičk:-).Já mám opačný problém.Byla jsem tento týden an ultrazvuku a můj chlapeček má o měsíc větší hlavičku.Pry už má obvod 36 a to jsem teprv ve 34tt.Mám teď strach z porodu. Tak pa pa a veř, že Tvoje miminko bude v pořádku. Bude takový malý drobeček :e):

Ahojky, koukala jsem na diskusy o porodní hmotnosti miminek. Psala jsi tam o svým prvním uspěchaném miminku a že už te´d čekáš druhé a otvíráš se zase dřív. Jen jsem ti chtěla popřát hodně sil a hlavně nespojování těch dvou těhu k sobě. Moje starší dcerka se narodila ve 25 tg v roce 2005 a letos jsem v březnu porodila druhou holčičku po termínu. A to jsem byla otevřená od 25 týdnu. Pan doktor mi vždycky při kontrole (byla každý týden) řekl, že ten nález je stále větší a ujišťoval mě, že půjdeme zase dřív. Sama jsem se trápila tím, že jsem si to spojovala. No a pak jsme nakonec Karolínku museli vyvovávat po termínu. Přeji moc sil. Jestli má mimísek u kilčo osmdesát, tak to už je obřík. Natálka měla 730g a dneska je to zdravé dítko :ww:

moje nej kamarádka, se kterou jsme si vzájemně odsvědčily svatbu, porodila v termínu holčičku vážící 2,3kg, protože v závěru těhotenství jí špatně vyživovala placenta. Na třech měsících byla Jůlinka už jak budha, samej faldík a jen z MM.
:a:

ahoj, hlavně že je malá jinak v pořádku. Až se narodí tak to doženete rychle-uvidíš. Akorát bude slabá na kojení a tak í budeš muset přikrmovat. To ale vůbec nevadí :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky