Jak jsem ve snu rodila

19.11.2009

Teď jsem si vzpoměla, že jsem vám chtěla napsat můj dnešní sen, aby jste se taky trochu pobavili. :usmev: Byl teda docela živej, tak jsem z toho byla ráno nějaká vyplesklá. Tak: Z ničeho nic mě vzbudilo bolestivý šití a tak koukám na doktorku a říkám jí, ať mi to ještě umrtví, že to hrozně bolí. Tak mě postříkala nějakou vodičkou, došila a pak mě poslala do sprchy. Šel tam se mnou Peťa, aby mě hlídal. Teda zůstal před sprchama, ale dveře byly prosklený, tak na mě viděl. No sprchy plný krve a všude samá mamina. Ty sprchy vypadaly jak ty co jsou na bazénech. Jedna vedle druhý a žádný zástěny. Tak se tak sprchuju a najednou koukám, že mám díru do břicha. :jawdrop: Takže jsem jako byla zašitá ze spoda a ještě po císaři. :no: No sranda. Vylezu z tý sprchy a koukám, že Peťa má celej obličej od krve, tak mu říkám ať se jde umýt. Když se vrátil, tak jsem se ho ptala co malá. A on, že má 3990g a je někde na nějakým oddělení nebo co. Pak jsem tam ještě chvíli chodila po porodnici a hledala a pak jsem se vzbudila. No není to psycho? :oci: :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Koukám, že už nám z toho hrabe všem. :s: To věřím, že musel mít manžel radost. Ten náš taťka by to asi taky nerozchodil. On má psycho už z toho, když mě vidí v bolestech kvůli poslíčkům a ještě rodit doma. :s:

to je k neuvěření, co jsou ty naše mozky schopný vyplodit, viď? Díra do břicha, to je teda mazec :00:
Mě se zase nadnešek zdálo, že jsem porodila malé miminko, ale to nějak rychle rostlo, během dne už lezlo a večer jsem normálně koukala na asi 10letého chlapce. A přišlo mi to strašně líto, že ten čas tak letí, že jsem si ho vůbec neužila, když byl malý :O
Jinak o porodu se mi zdálo nejvíc asi tak měsíc zpátky. To jsem rodila doma, v nemocnici, v sanitce, taky mi dělali císaře.. prošla jsem si snad všechny varianty, tak doufám, že jsem připravená na všechno :)
Hezký den :k:

In reply to by fishtamin

No tak to je taky dobrý. :one: Mě v tom snu nejvíc štvalo, že jsem to prospala a neužila si to a vůbec jsem neviděla malou. Mozek je fakt záhadná věc. :no: No ona ta moje díra do břicha vypadala stejně jako měla kámoška. Prostě to tam ten můj mozek nějak zakomponoval. Ona jí totiž jizva po císaři hnisala, tak jí to doktorka otevřela, rozšťourala a nechala jí to 14 dnů otevřený, že se to musí zahojit samo. Když jsem to viděla, tak jsem nevěřila vlastním očím. :oci: A ten potvora mozek si na to včera nějak vzpoměl a šup bylo to tam. :s:

In reply to by jira

Ježíši, no fuuuj ! :O Jsem si to podle toho tvého popisu představila a to je teda síla :00: ale dobře, že víš, že je to přenesený obraz od kámošky, že se tím nijak nenecháš děsit. Věřím, že na naše porody budeme mít jen ty nejlepší vzpomínky ;) nebo alespoň ta pozitiva převáží a to špatné čas vymaže :)

Jejda Jiří, ty sis to teda pěkně vysnila :///: :s: Tak příště ať už jsou ty sny o porodu lepší :s:

Nazdárek Jiři, teda to je hodně psy sen :C]]: :C]]: :C]]: ! Je vidět, že na ten porod myslíš už hodně;). Třeba to bude co nevidět :). Tak se moc opatruj a ať už tě netrápí takový šílený sci-fi :-D :-D :-D!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky