Od kdy sýry?

11.11.2009

Nazdárek holky lednové,mám takový dotázek,myslela jsem,že sýry by se měly dávat tak od roka,kvůli soli,které obsahují a taky kravské bílkovině. No,ale teď koukám na netu a v příkrmech od 8.měsíce už sýry jsou,tak teda přemýšlím,kde je pravda. Dáváte už některá sýry?

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak ja kupuji prikrmy,kdyz teda mala zrovna neji od nas z talire,tak v tech sklenickach je syr myslim od pul roku :$$: ,ale mozna je jinak upraveny,ale nevim nevim.Jinak te trochu soli co v tom je fakt neresim,kdyz ji jidla od nas,tak je taky solene,ne hodne,ale je-jinak to jist nechce.Takze syr davam zerve,lucinu a v tech sklenickach,jelikoz mi chleba a rohliky radeji suche,tak na normalni syry jeste nedoslo,ale kdyby to jedla,tak bych ji to dala

In reply to by kopretina2

Tak mi už taky baští všechno,chutná mu cokoliv,akorát že je takový ofouklý. U nás to vypadá tak,že starší jídlo nechává a Kuba hladově lítá kolem stolu a stahuje si jídlo do své pusiny. :s:

In reply to by kopretina2

No,zas tak moc super to zase není,protože mně ten starší neustále rozčiluje,kolikrát není schopen sníst ani porci Kubíkovou,natož ještě víc. Ale Kuba,ten potěší vždy,bobek už má 12 kilo,ranní čtvrtlitr mlíka zajídá půlkou rohlíku a ještě krade mi a Páťovi,už kolikrát přemýšlím,jestli ho vůbec uživíme! :s:

Ahojky, já už dávám Apetito Kidiboo, Natynce chutná, už jí je 10 měsíců, tak to nějak neřeším, navíc jsem taky někde četla v příkrmech sýr, tak co? jinak na chleba jí mažu Lučinu :a:

In reply to by ivca.konik

Ty jo,tak to jste hodně dopředu,já dávám klukovi jen žvýkat kůrku od chleba,ještě jsem právě nemazala. S těma příkrmama mně to právě zarazilo,že už tam sýr dávají,pořád mám strach se do něčeho zkoušet,ale je fakt,že kluk je všežravec,zatím neměl žádný problém,tak asi pomalinku taky začnu. Díky moc!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Nejsme alergičtí,nikdo z nás čtyř,teda doposud,no,ale eidam je taky otázka,protože to sýr ani není a taky je v něm sůl,ne? Taveňáky jsou nejtučnější,ale tuk zase děti potřebují,přemýšlela jsem právě nad těmi děckými taveňáky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Aha,tak to jsem nevěděla,já se právě ptám,že o novinky se ani moc nestarám a u staršího kluka jsem to měla hodně těžké,protože ten mi do dvou let nejedl vůbec nic,měl hodně velké problémy. díky moc!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No,ale tohle mi třeba nejelo nikdy. Už jsem Kubovi zkusila dát pár kousků,ale nechutilo mu to,mrsknul mi s talířem o zem. :s:

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No,sýry asi fakt ne,protože jsem mu to zkoušela znova,chlebík spapal,ale jazýčkem sýr shodil a vyplivnul. :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No,asi to tak vypadá,přemýšlela jsem nad marmeládou,tu by mohl,že?

ahoj.Nam je 10 mesicu a dr.rikala,ze uz muze ulne vsechno.Ptala jsem se i na bilko a ze to pry uz taky,ale uvarený.Ja ho teda budu davat az v roce.A co se tyce syru davame Lucinu a KIdiboo takeve tycinky.To se mi zda nejnin slane.
Jasne brala bych ohledy alen nastestii ani ja ani manzel nejsme alergici.

Ahoj, lučinu můžeš, žervé a taky přírodní sýr (je bez éček a málo solený), eidam a podobně bych nedávala.

In reply to by Anja

Ahoj marode, tak jak už je ti lépe?
Malá teď měla 10 měs. a Lučinu a Gervais jí už mažu na chleba. Taky jsem jí už dala hryzat kousek Eidamu a v pohodě. Ona sní prakticky cokoliv :-). Díkybohu nejsme alergici... Papa a uzdravuj.

In reply to by Nadik

Ahoj,no,už je konečně lépe!! Zaplať pánbůh,že to kluci nechytli. U Kuby by hrozilo i to nejhorší. :r: Už s tím taky začnu,pořád mám strach,ale je fakt,že kluk je všežravec,není alergik a je třeba poznávat nové chutě!!!

Já teda nic takovýho nedávám.Jsem alergik a astmatik.Jo a do roka jsem měla alergii na bílkovinu kravského mléka.Takže ji to radši nebudu do roka strkat.

In reply to by Bobes

No,tak to určitě,to bych taky neřešila. My nejsme alergici,ale stejně ještě počkám a raději budu číst i kupované příkrmy,protože tam mi to příjde,že to ještě míň hlídají,než my.

mě řekla doktroka, že do roku nic, jen klasika: jogurt, kaše, ovocné přesnídávky a masozeleninové příkrmy. Samozřejmě bojuju s mámou, jak my jsme jedli od půl roka kdo ví co, ale říkám si, není kam spěchat, radši to dodržím, malé bude 24.12. rok.....

In reply to by Kotina

No právě,mně akorát zarazily ty příkrmy,koukala jsem,že od osmého měsíce byly v příkrmech už mozarella apod. :? Taky raději ještě dávat nebudu,hlavně ty lysterie mně děsí,v dnešní době člověk neví,z čeho to pomalu je.

Taky dávám lučinu a taky jsem už párkrát dala na "hlodání" kousek cihly - to asi není ideální, ale moc jí to chutnalo - aby ne, když jí jinak nic nesolím, že?

In reply to by rumiska

A tu lučinu mažeš na rohlík,jo? Já právě ještě nic takového nezkoušela. Jen mně zarazilo,že od osmého měsíce jsem viděla v příkrmech mozarellu apod. A kousek cihly jí nevadil? Jako ty kousky? Třeba malému tak ani nevadí,ale když si ukousne větší kus,tak mi to plive.

In reply to by kockral

No na rohlík i na chleba. Taky jsem to viděla v příkrmech, že dávají sýr, tak jsem si říkala, že už tím asi nic nezkazím. A ona si teď Vikynka začala to jídlo tak užívat, že jí ráda dopřávám nové chutě. Tu cihlu si normálně těma svýma čtyřma zoubkama ukousne a pak chvíli žmoulá v pusince a spolkne. Samozřejmě jí hlídám jak ostříž, ale problém jí to nedělá - opravdu teď už dlabe jak mlejn :s: Včera třeba k večeři spráskala půl chleba s máslem a trochou šunky - teda bez kůrek, ty jsem si dala k večeři já :s: A co ty?, připadá mi, že jsem někde zahlídla, že stůněš - doufám, že už je to dobrý a že to kluci nechytli...

In reply to by rumiska

Ahojky,dlouho jsem se tu nedostala. Ano,trošku jsem stonala,teda,byla to síla,ale konečně mám alespoň shozené všechny kila,co jsem měla navíc. :///: Samo,že je do týdne naberu!! :s: Asi taky s tím papáníčkem začnu,já jsem zatím dávala maximálně tak žvýkat kůrku od chleba,nebo jsem dávala sušenky,ale už mi to právě příjde tak všední. No nic,zítra směr obchod a jdeme směle,pomalounku do toho!!! Děkuji!!!!!!!!!!!

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahojky,díky moc,já ještě právě ani nezkoušela mazat rohlík,nic. Asi je na čase pomalounku začít.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka