Už to nedávám

19.11.2009

Tety já už asi fakt nemůžu. :§) :§) :§) Už je toho na mě asi moc. Bolí mě záda, kvůli žebrům se nemůžu pořádně hýbat, v noci zase chodím zvracet (ikdyž jsou to jen pokusy), přes den je mi na zvracení, bolí mě podbřišek, oteklá jsem jako :pig: , všechno mě se.., nic mě nebaví atd. :s: Naštěstí mám skoro všechnu práci hotovou a ještě tak dva dny a bude to úplně všechno a pak si snad odpočinu. :oci: Na to jak jsem tam chtěla tu naší kočku udržet co nejdýl už jí chci fakt dostat ven. Opravdu už jak se říká padám na hubu. :(

JIŘI, NEŠTVI MĚ!!! :///: ještě pár dnů!! to přece musíme vydržet!!! Neboj, tento víkend porodím, buď já, Miška nebo ty! a nebo všechny 3 !!!! musíš sesbírat poslední síly, namalovat si na rty úsměv a těšit se na malou!!! Mě se to kecá, co?! ale mě taky není nejlíp! záda bolí, břicho bolí a tvrdne, minimálně 6 krát denně chodím na velkou, na malou zase co hodinu (i v noci) takže nespím, ale snažím se být happy- no jde to dost ztěžka, ale pořád si říkám, že když jsem to vydržela tolik týdnů, vydržím to i těch pár dní A TY TAKY!!
takže posílám spoustu sil, aspoň takhle přes net, a budu doufat, že už to BUDEME MÍT OBĚ BRZO ZDÁRNĚ ZA SEBOU :h:

In reply to by Lenis

Leni to je hezký. :usmev: Buď ty, Miška nebo já, aby jsme se nedivily. :s: A s tím záchodem je to u mě nějaký podezřelý. Normálně nestačím zírat, protože dneska jsem byla už 4x na velký a to je co říct, protože normálně chodím, když to jde dobře, tak dvakrát za týden. :#o:

In reply to by jira

No tak snad jedna z nás porodí, ne?! UŽ KONEČNĚ :C]]: Miška psala, že její tajný typ je 21. 11. já bych ráda toho 20., jak jsme se spolu domluvily :!k: já chodím takhle často na velkou už tak 14 dní!!! tak uvidíme, jestli to k něčemu spěje :///: a ty se hleď hodit do klidu, nožky nahoru a vyprdni se na nějaký uklízení!!!JASAN?!

In reply to by Lenis

Já bych chtěla taky 20. :plac: Ale vypadá to, že to nehrozí. :no: To bysme dneska museli jet. A Leni asi jsem na ten úklid rezignovala a vymysleli jsme dneska večer s taťuldou náhradní variantu. Postel se otáčet nebude a postýlka se vejde vedle televize. Takže mám o kus práce míň. :qu: A zítra relax, teda né úplně, protože budu nastěhovávat kuchyň, ale jen tak decentně. :s:

In reply to by jira

Tak to chci vidět, jak budeš stěhovat DECENTNĚ :///: mě by stačilo jet do porodky klidně v sobotu, aspoň bych se zítra podívala na Sněženky a machry :s: ale stejně mám takovej pocit, že mě poradna ve středu nemine :\/: nějak se necítím na to, že by měl přijít porod :||):

In reply to by jira

to je sice fakt, ale nechce se mi to mu věřit, já mám pocit, že nepoznám ani kontrakce :///: protože bříško mám tvrdý skoro permanentně, a že mě sem tam zabolí kolikrát ani nezaregistruju :O ale co jsem zatím četla, tak holky tady psaly, že se taky bály, že kontrakce nepoznají, ale že to se nedá splést... budu věřit zkušeným :///:

Jeje,prosim te nepretezuj se,musis ted odpocivat,protoze te ceka jeste ten nejvetsi zahul(porod) :c: Me taky vse boli,nez se rozchodim,no des a to mame jeste 5tt cas :(

to nahodou ja???????????????????
Mě pěkně boli,pali pod levou stranou žebra,ne ležet,ne stat,ani ležet nemužu,ty aspoň maš par dni před sebou ja ještě o něco vic,snad jsem tě trochu potěšila,mala se ve mě chruje,vic než ma,mam debky,jsem protivna,vyčerpana i když skoro nic nedělam.Holka zlata odpočiň si...

Holky moc děkuju za podporu. :) Už na mě lezou nějaký černý myšlenky a teď jste mi je aspoň trošku rozptýlily. :qu: Před chvilkou jsem ležela na gauči a nenápadně sledovala toho našeho taťku jak dává do kupy kuchyňskou linku a všimla jsem si jak na mě každou chvilku kouká. Už má taky strach a hlavně mu je asi divný, že ležím, protože to u mě nebývá zvykem. :usmev: Malá kope jak o život, tak večer asi nikam nepojedem. :s:

Kočko nebuď smutná! Všechny sme na tom přece podobně ;)....ještě to chviličku vydrž! Určitě už budeš za chvilku mamka :||): :°O°: . Teď hlavně odpočívej a vykašli se na práci. Souhlasím s holkama, že ty bolesti a otoky máš i díky tomu, že se přetahuješ. Kašli na práci, dej nožky nahoru a nech se trochu rozmazlovat. Dyť přece musíš mít sílu na :||): ! Uvidíš, že bude zas dobře :c: . Opatruj se a opravdu ODPOČÍVEJ!

Ahojky Jiřinko :k: , tak s těmi pocity, že mě už všechno totalně sere, protivná jsem na všechny kolem sebe, máme úplně stejný. Žebra mě bolí úplně neuvěřitelně, ale jen na jedné straně (pravé), už se těším až malá vyleze,
páč mě to už hroozně unavuje.. Abych byla upřímná, už mě to bříško nebaví.. :n:
Ale musíme to ještě chvilinku vydržet a za chvilku to bude za námi, a budeme mít docela jiné problémy :/;x:
S tou prací to moc nepřeháněj, právě že by jsi měla teď víc odpočívat a nabírat síly do příštích dnů, protože je budeš potřebovat.. A ona Ti ta práce nikam neuteče, uvidíš. My to zatím taky doděláváme a dala jsem mýmu za úkol, až budu v porodnici, dodělat, co jsme nestihly. Ať se hoch taky snaží.. :one: a věřím, že to zvládne.. Tak hezky odpočívej a pokud možno, na deprese kašli.. Měj se krásně a hlavně se móóóc opatrujte holky.. :a:

Ahojky Jíro já ke konci těhu jsem taky už pak nemohla pořádně spinkat pořád jsem chodila na wc a vypila galony vody a po nocích už skoro brečela že chci porodit a nohy oteklé jak balvany valila jsem se jak sud a přez den jsem dělala venku na čerstvém vzduchu a když už jsem si řekla že nemůžu a že budu rodit na Vánoce tak ejhle v noci to na mě přišlo a já si oddychla že už to bude všechno lepší protože budu mít malou u sebe a né v sobě tak přesně vím o čem mluvíš ale tím že se budeš přemáhat tak si nepomůžeš musíš trochu odpočívat...takže dej si pro dnešek nohy nahoru jo a já jsem vždycky pak už dělala jen dopoledne a odpoledne jsem odpočívala!Držím palečky aby to vyšlo tak jak říká dr.!Páčko Martiii :a:

Ahoj Jiři, drž se... bolest žeber je hnus.. taky se mi to spíš pořád stupňuje - kolikrát je mi z toho až do breku a moc chci, aby už to bylo pryč... Já se zase snažím si nějakou práci pořád vymýšlet, abych na ty všechny potíže tak nemyslela, jenže chvíli něco dělám a k žebrům mě ještě šíleně začnou bolet kyčle a chodím jak tučňák, takže mazec... No nic, už jen pár dnů a to už musíme vydržet... Opatruj se...

Ahojky,jsi mi pripomnela tu ukrutnou bolest zeber,kdyz jsem byla tehule.Ja nemela zadne problemy,az na ty zebra.Nedalo se to,byla jsem kvuli tomu i neschopna prace.Stat na nohou nebo sedet se vubec nedalo.Mala mi tlacila na leve zebro od 6mesice az do konce a jen se to zhorsovalo!!
Drzim palecky,vydrz,pak to vsechno prejde. :a:

In reply to by lucy lu

Mě taky tlačí na levou stranu. Naštěstí to bolí asi tak týden. :oci: Ale stěhujeme a každý den od rána do večera něco dělám, tak tomu moc nepřidám. Už se fakt těším až porodím. Podle dr. by to mohlo být během týdne. A děkuju! :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka