Už mám těhotenskou průkazku! Jsem vááážně těhu..

19.11.2009

11+3, 73 kg (což je asi o 2-3 kg méně, než před těhu, nebo určitě aspoň stejně, páč si nejsem jistá, kolik jsem vážila před tím, ale rozhodně jsem nepřibrala, to vím na 100 pro).
V 3. trimestru mě hodí do rizikových kvůli předešlému těhu (preeklampsie, těhotenská hepatopatie).
Zapomněla jsem moč na umyvadle doma a chlapa u PC na gauči. Já zapomněla, že měl jít se mnou na krev (jsem RH -). Tak jsem byla na krvi sama.
Jinak mě vyšetřila bez UZ (v úterý jdu na Oscara :-D).. prvním pohmatem mimi nenašla, tak se zamračila.. sáhla víc napravo, nebo nalevo, to už nevím (zase jsem nedávala pozor, na jaký je straně), zvedla obočí, prohlásila, "Ano, tady je to v pořádku." a bylo. Tak jsem se zasmála a řekla, je tam a je dost velké? "Jo jo, je tam a vypadá opravdu spokojeně." Jak to pohmatem může zjistit? Není ona paní doktorka? Asi je ta boule tak velká, jak má být.. jsem pochopila. Uznala mi 12tt, napsala to do TĚHOTENSKÉ PRůKAZKY, zeptala se, jestli něco od ní potřebuju ještě. Když jsem řekla, že ne, zeptala se zase udiveně znovu, jestli vážně nic nepotřebuju, nemám otázky a tak.. já že vážně ne. Není to milé? Řekla jsem, že jsem prostě těhu, že se tak cítím a že vím, že je to normální. Řekla, že to zvládnu, že to za chvíli bude dobrý a pak nastanou horší chvilky.. To je taky milé. No a s tím jsem šla.. na tu krev. Na nemoci, protilátky a tak.. Takže ode dneška jsem ofiko těhule!!!

Ja byla taky na krvi, uz ve stredu...dokonce jsem to prezila:) A je fajn ze uz mas taky tehu prukazku, ze ses dockala:)

Ahojky Jani tak to je super jen se tedy divim jak to ty dr zjistuji kdyz nedelaji utz to mi hlava nebere mno ale vitej mezi oficialni tehulky, nemysli take jsem hlava derava kdyz jdu takle k dr takze nejsi sama tak pritele vezmes priste mno.... tak at vysetreni v utery dobre dopadne a ty jsi stasna tehulka :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka