Látkovky nebo papírovky?

19.11.2009

Ahoj holky, máte některá zkušenosti s látkovými plenami popolini? Mám koupenou sadu a jednu jsem teď ještě dostala k narozkám od rodiny, tak se mi zdá, že toho mám až příliš. Když jsem to kupovala, tak jsem byla nadšená, jak ušetřím, že nebudu muset furt kupovat papírovky,ale teď mi všichni kolem říkají, jak si ani neodpočinu, když bude malá spat, tak že já budu prat a že to vyjde skoro stejně jak ty papírovky, protože prášek, energie, voda atd. taky něco stojí. Co myslíte vy? Nevím, ale začínám z toho byt jakási smutná. Kdybyste někdo měli o tu jednu sadu zájem, prodám s celkem pěknou slevou (vše je ještě originálně zabalené, neprané). Můžu poslat i fotky mailem.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Fakt dík moc za podporu, jednu sadu si určitě nechám, ať si říká, kdo chce, co chce. Je to přece moje věc.
Kdybyste měli někdo zájem o tu druhou tak ji najdete i s fotkama tady na tom odkaze: http://deti.bazos.cz/inzerat/4631362/Plenky-popolini.php (je to ta, co jsem kupovala sama). Pokud se mi to nepodaří prodat, tak mrknu přímo na ty popolinky, ale já sem to kupovala přes www.plinky.cz, tak nevím nevím. Stejně dík za radu. Ahoj

In reply to by Myška

Ahoj,tak právě na stránkách plinky.cz jsem taky čerpala všechny informace a když napíšeš jen meil přímo na jejich stránky,tak ti určitě hned zavolá paní,( já jsem se jí něco dotazovala mailem aa hned ten den mi volala,takže si myslím,že by ti taky mohla zavolat ) a tak jsem se právě dověděla,že nové zboží buď vyměňí a nebo dá jako nové do bazaru.Mrknu na ten tvůj odkaz,zatím díky .pa

Ahoj Myško,
včera jsi zde psala o tom,že máš navíc sadu popolinek.Já jsem 29+5 a taky budu chtít používat popolinky.Kdyžtak mi napiš co máš ,mrknu na to.A když bych nevybrala,tak vím,že když to zboží máš úplně nové a nerozbalené,tak výhradní dovozce těchto plínek ti to v pohodě za něco vymění nebo dá do bazaru.Aspoň tak jsem to četla na jejich stránkách.Tak nevím.Jo a taky čekám,že mně všichni budou odrazovat.Jdu do teho s tím.Dneska lidi uvažujou jinak.Neřeší různé alternativy.Prostě koupí papírovky a hotovo.A když se náhodou někdo vymyká normálu,tak na tebe útočí.Na to jsem už zvyklá.Takže to chce jen trochu se obrnit,a myslet si svoje.Zatím přeju hezké těhulkování.Měj se hezky.

Já pujdu taky jedině do látkových.A na stejno tě to vyjít nemuže.Papírovky tě v přepočtu vyjdou na cca.1000 kč měsíčně,které vyloženě vyhodíš do koše,u látkových je to počáteční investice,ale za pul roku max.to máš zpátky.A to nemluvím o tom že jednorázovky jsou vyrobený z ropy,klukum se tam přehřívají pytlíky,což zpusobuje neplodnost a spousta miminek má problémy s kyčlema.Aspoň nejsi pohodlná udělat něco víc pro zdraví svého miminka.

ahoj já mám taky Popolinky (komfort 2v1 ty se nemusí ani žehlit), divím se, že se ti nikdo na tu nabídku neozval. :n: Jsem maximálně spokojená. S praním to není o nic horší, než kdybych je neměla. To mi spíš papírovky připadaj otravnější, bo člověk musí furt vynášet smetí, zamořují životní prostředí, nehledě na to jak kolikrát ve zprávách ukazují, co v tom našli za bordel - dráty atd. :sick: Ze začátku jsem měla taky strach, že je nevyužiju. Naše Julča je strašně kraťounká a měla v tom strašně krátké nožičky, tak se to ani nedalo nosit. Ale jak teď dorostla, tak jsem moc ráda, že je mám. :one: :a: Nenech si to sprotivit, nakoupila jsi dobře!
www.prckoviste.cz/julinka

Z mojí zkušenosti ti řeknu, že pračka je vypere, ten druh, co jsem měla já se ani nežehlí a práce je akorát jako s každým dalším prádlem. Pověsit a sundat ze šňůry. Na našeho novorozence jsem stejně prala každý den, takže o pleny víc nebo míň... O nějaké práci navíc nemůže být ani řeč. Tak se nenech odradit, pokud sama nechceš :)
Taky jsem používala látkovky přes den (BambinoMio), na noc papírovku

Já používám látkovky na doma - ty klasické, skládám dvě na sebe, dávám plenkové kalhotky. Mimísek je v bavlnce - a to doslova, žádná chemie, je to dobré na kyčle. Papírovky používáme na noc a na cesty. Jsou pohodlnější, to je fakt, ale taky plné hnusných chemických látek. A můžu Ti říct, že látkovku Ti dítě málokdy pročůrá nebo prokaká tak, jako papírovku... A toho odpadu.. Ano, denně vyvářím a žehlím, ale mám z toho skvělý pocit!!! A mrňousek má krásný zadeček a je spokojený. Asi by byl i tak, ale je to můj pocit..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka