Ahoj holky...tam máme moučnivku

19.11.2009

Dneska se za námi byla podívat paní doktorka, skonstatovala, že jsme pořádný kus:-) vše v pořádku, jen máme moučnivku (bílý jázýček) a řekla nám, že máme uvnitř pusinku vymazávat gencialovou vodičkou uvnitř pusinku a i bradavky. Všechny dudáky pořádně vyvařit.My budeme na první víkendové zástupy rodinných návštěv celý fialový:-)...ale neřekla nám, jak dlouho mazat. Jak dlouho jste mazali vy, které taky měli tento problém a mazali? Chudinka moje malá.. :e):

Kliknutím vložíte smajlíky:

renulec Ahoj tak my jsme si tím prošli před dvěma týdny.Doktor nám na to dal vodičku,ale né fialovou ale čirou a mastnou.Mazali jsme po každém kojení a pak když to zmizlo tak ještě dva dny.

naše Dr, tvdrí a nám se portvrdilo, že tři dny mazat ráno a veče r a a pak odstup zase třeba 3 dny , když bude znova jazýček bílý tak zase tak , pápá a neboj má to 90% mimísků.

ahoj, my to mazali často a nepomáhalo, ono si to nejspíš na to zvyklo :( tak jsem pak mazala méně a časem to zmizelo- nevím zda samo nebo tou fialkou ale zmizelo :dance: papa, ať se toho rychle zbavíte :a: ...jinak abys nemusela často používat tu fialku, místo ní otírej bradavku převařenou vodou, střídej to :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka