Zestihlovaci spodni pradlo..zkusenosti...

19.11.2009

Ahoj holcicky, mate nekdo zkusenosti se stahovacim nebo li zestihlujicim spodnim pradlem? pomohlo vam po porodu alespon trosku stahnuot brisko?? diky za odpovedi!

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, já jsem po porodu 2 měsíce (už jen 2kg navíc), ale z břicha mám vygajdaný vak :sick: Koupila jsem si stahovací kalhotky a nosím poze do města. Je to super, z riflí nic nepřekypuje... aspoň né tolik :)

ahoj,já mám se stahovacím prádlem dobré zkušenosti, tedy v tom smyslu, že mi po porodu zůstalo bříško a vypadá to alespoň pro mě hrozně v tričku a než zabere úprava jídelníčku a cvičení, tak jsem se nechtěla blbě cítit :) takže jsem používala stahovací kalhotky,jsou dobré jen ty s hodně vysokým pasem :) jinak stále jsem hledala ty nej,aby nebyly vidět švy a tak podobně a zaujala mě reklama v televizi na slim and lift, tak jsem si to objednala a je to super, pod oblečením to není vidět, nepotim se v tom a vypadám jako dřív alespoň pro okolí :qu: :a:

někde to stáhne jinde to vyteče............ jak píše jamion cvičit a nepřejídat se, já jsem od porodu zhubla jen 3 kg a to má malá 4,5 měsíce, ještě mi 10 zbývá, u prvního jsem je shodilaaž když jsem přestala kojit tj. po 20 měsících a to pak šlo dolů během 3-4 měsíců všechno. hodně štěstí a paápá

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky