KOLIK VÁŽÍ VAŠI DROBEČKOVÉ

14.11.2009

Dobré ráno už to tady určitě bylo,ale to si myslím vůbec nevadí napište kolik váží vaši drobečkové moje 4 a půl měsíční Anička váží 7 kg je to přádná baba,akorát se ráda nosí tak to je docela makačka :girl:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky,
Adelce bylo vcera 5 mesicu a vazi neco malo pres 7kg a meri 65cm,myslim ze to ma celkem dost na to ze kdyz se narodila mela 2300g a 45cm:-)

Ahojky tak my máme 5 měsíců a vážíme něco přes 7,5Kg no a stím nošením jsme na tom stejně:-))

Ahojky, my měli ve čtyřech měsících 6,5 kg, takže na tom jsme dost podobně... Ale já jsem ráda, že Elišce chutná, a podle dr. přibírá přímo ukázkově... :)

In reply to by BRosnicka

je že našim drobků chutná o tom žádná.Jsem zvědavá až jí začnu dávat nějakou tu zeleninku jestli taky bude tak mlaskat uvidíme.Minule se smála paní doktorka když jí kápla kanavit tak panečku ta se olizovala a doktorka říkala že moc dobrý není je to sranda s těma našema zlatíčkama :c:

tak naše Zuza měla minulý týden na pulroční prohlídce 6,9 kg a 71cm :one: Nevím kam ještě poroste,žížalka jedna :s: Všechno je jí krátké,ale v pase ji všechny kalhoty plandají :00: Nevím které koleno se na ní podepsalo,ale po mě ani po tatínkovi dlouhá být nemůže :s: :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky