ruzovy flek na kalhotkach????

19.11.2009

ahoj holky,vcera jsme byli v poradne a tak nam dala vic magnezka nez jsme do ted meli,protoze mi tvrdne brisko a obcas i boli...Jinak placentu mame ulozenou niz,cipek rekla ze je jeste relativne dlouhej a zapsala mi CS1,jiank sme otoceni porad zadeckem dolu..ale zepry mame jeste cas:-) jak to mate vy holky?Jinak nic moc...odpocivame,zada zacinaji bolet,mame 5kg nahore,prcek kopka hezky:-) a pristi tyden jdem na tu skaredou cukrovku,doufam ze tam sebou nehodime tak dlouho byt na lacno...Jinak ted sem vylezla ze zachodu a kukam na kalhotky a tam ruzovy docela velky flek.Nevite co to muze byt?mam se znepokojovat a radsi zitra zajid k dr?Trosku sem se vylekala jak sem to tam videla.A jeste sem dnes mela docela velke krece v brisku a u toho mi stvrdlo...to tvrdnuti e normalni u me ale ty krece ted neee.Dekuji za rady,papa

Ahojky, to je z te nizko ulozene placenty, ja ji mam taky tak a jeste ji mam blizko delozniho hrdla a spinila jsem z toho dva mesice v kuse. Takze pokud nezacnes nejak krvacet, tak bych to moc neresila. Navic jsi vcera byla na kontrole, takze to muzou byt pozustatky jeste z toho :)

To zašpinění by mohlo být možná způsobené tou nižší placentou. Mě na to totiž na 3D upozorňoval pan dr., mám ji taky nízko. Varoval mě právě před fyzickou námahou a taky před :*O*: Říkal, že máme být opatrní a moc do toho "nešťourat" :s: Počkala bych, jestli se do zítra objeví ještě nějaký flíček a v tom případě bych pádila k dr.
Šetři se a pohlaď za nás mimíska :a:

jestli máš křeče, nechceš si sjet k doktorovi? Pro klid, ještě ten růžovej flek. Já letim vždycky hned, jakmile trochu zašpiním. Na pohotovosti mě už znaj, ale je mi to jedno.

In reply to by monies

:-) ja zas tam nechci zbytecne,jen prece to neni za rohem.Si rikam jestli nejsem pretahla,sme stehovali a tak porad se neco uklizelo....sice sem nic netahala ale i tak sem bla v jednom kole..krece pomaliku usali spis ve skole byly silene...uvidim co vecer a zitra,snad to bude dobre ale diky:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka