Krvácení po porodu

19.11.2009

Ahoj, možná má někdo podobnou zkušenost. Jsem 9.t po porodu, proběhla menstruace hned po 6 nedělí. Pak ale malé krvácení a teď znova, nebo to byla menstruace. Dle dr. to může být zbytek placenty, mám vysokou sliznici, ale strukturou neodpovídá zbytkům. Dnes mi po tel. říkal, že tak časté krvácení po 6t. je asi na nemocnici. Může to být i hormony. Jiné potíže nemám. Jsem z toho dost špatná. Ani nevím, jak to udělám, když malou kojím a rozhodně chci kojit dál. Má někdo podobnou zkušenost?
Pořád se uklidnuju, že to bude v pořádku, zítra jdu na kontrolu.

Ahoj, tak bohužel mám černého petra. V úterý jdeme s malou do nemocnice, druhý den nás propustí. Dle ultrazvuku jsou tam nějaké rezidua a ty už nesmí být. Pod krátkou narkozou mě to vyoperují nějakou novou metodou, kyretáž ustupuje, není tak přesná. Achjo.

In reply to by martina2105

děkuji, to mě těší :) včera jsem z toho byla dost špatná :( nemáme to ženské jednoduché. naštěstí tam budeme jen do druhého dne, doufám, že se mi zase nic nezkoní.

to mě mrzí,že máš takovýhle problém...moc držím palečky,aby ti kontrola zítra dopadla dobře..dej mi pak vědět pa pa

Ahoj, v 5.týdnu po porodu jsem to dostala, trvalo to 9 dní. Po dalších 14 dnech jsem začala špinit (asi 4 dny) a pak se z toho zase rozjel menses. Opět 9 dní. Už jsem z toho byla na mrtvici... a manža též. Doufám jen, že to do týdne zas nedostanu!!!

ja krvacela nebo spinila 7tydnu a pak sem hned asi dostala ms a spinila sem i chvili pak
cekove to bylo asi 10t od porodu,obcas se obevily i takove krvave jakoby chomace
taky me nic nebolelo,
mi dr rikala ze se telo cisti ,jen kdyby se mi zdalo to krvaceni moc silne,nebo by me bolel spodek tak mam prijit
pak to ustalo,uz asi 1,5mesice beru antikoncepci pro kojici
drzim palce at je to ok
:a:

In reply to by martina2105

ahojky, děkuji za podporu :) snažím se dál věřit, že to nic není, když nic jiného mi není. jak snášíš HA, má nějaký vliv na kojení? mi dr. doporučoval tělísko na dva roky, nevím, nechce se mi do hormonů, téměř celý rok je beru na alergii..

Ahojky! To je jakoby jsi psala o mně...jsem deset týdnů po porodu a taktéž po šestinedělí, přesně po osmi týdnech jsem dostala menstruaci, trvala dlouhých deset dní a nikdy jsem ji neměla tak silnou. Teď, po tak krátkém čase ji mám opět, je to druhý den. Shodou okolností to tak prožívá i moje mamka(rodily jsme 11 dní od sebe) Bereme stejnou antikoncepco(Azalia) a máme stejného gynekologa. Mluvila jsem s ním po telefonu a vůbec mě nestrašil, prý nejspíš hormony, i když by to tedy nemělo dělat, když plně kojíme(přes den co 2 hod.) Je to zvláštní, prý to tak má čím dál víc maminek. Kdyby se to znovu opakovalo, tak máme přijít, ale zatím to opravdu nějak neřešil. Bolesti nemáme, tak snad je to opravdu jen těma hormonama. Doufám, že jsem Tě aspoň trochu uklidnila. Hezký den. Věra

In reply to by werka

Ahojky, uklidnila jsi mě, děkuji, člověku pomůže jiná pozitivní zkušenost :) HA neberu. Tenhle dr.je dost pečlivý a říká věci na rovinu, to mám ráda, jen to pak musím strávit. Jsem zvědavá co řekne zítra, četla jsem, že se prý dávají i nějaké injekce. Menzes u kojení není za podmínek když se kojí i v noci často, kojím jako ty.
A jak snesly tvé hormony 6nedělí? U mě v klidu, jen při náporu labilita. Zvláštní, že tvá mamka taky rodila :)

In reply to by Bystřinka

Já měla šestinedělí v pohodě, teď si možná připadám unavenější, podrážděnější...ale to zase přejde. Jojo, s tou mamkou je to raritka, ale je jí 41 let, má nového partnera, tak proč ne. Zaslouží si to...Zítra dobře dopadni u doktora, každý by měl věřit tomu svému, protože, co doktor, to názor. Bohužel...Měj se hezky, papa

strašně ráda bych ti pomohla, ale vůbec nevím co s tím, bude opravdu nejlepší to nechat na Dr. a uvidí se. Třeba to opravdu není nic nezvyklého a přijde to jen tobě, že je toho moc. Držím palečky!!!!! :a:

In reply to by lulisek

ahojky, díky za morální podporu :) mi nic divného nepřipadalo, vůbec jsem neřešila, že krvácím po 6.nedělí tolikrát, řeší to až dr. jj, musím to vidět pozitivně jako do dneška než jsem s ním mluvila..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka