vinecko

19.11.2009

Ahojky hoky,
chci se zeptat, jestli si date obcas vinko nebo pivko?Ja mam nan strasnu chut,ale nejsu si jista, jestli muzu aspon 2 dcl dat bez toho abych mela cerne svedomi.
Katka

kačenka1711

nikdy jsem neměla moc ráda pivo, ale teď na něj mívám chuť. ptala jsem se na gyndě a pan doktor s úsměvem řekl, že třetinka desítky nebo decka vína neni problém:)

Urcite si dat muzes, mala trocha neuskodi. Pokud to nebudes pit po litrech, tak se nic nestane. Zrovna vcera jsem si dala jedno male cerne a jake bylo.... No radost vzpominat :°°//:

Holky, mooooc Vam dekuju... hnedka jsem si otevrela pivecko a reknu Vam, ze mi chutnalo nejlip nez predtym...Katka :one:

Ahojky,

taky se přikláním k názoru, že troška ještě nikdy nikomu neuškodila. Jednou za čas ti sklenka vína nebo malé pívečko neuškodí :). Já když mám chuť tak si dám, je to fakt jen sklenička. A pivko je zdravé :). Tak neboj, neměj výčitky a s chutí do toho :one:

taky si myslím, že nemusíš mít strach. Já si taky občas dám...jen nesnesu samotný, tak si dám vínko s colou :one: . Jinak mi říkala moje kolegyně z práce, že jak čekala svou dceru, tak že každej den musela mít malý točený pifko :qu: . Že bydlí kousek od hospody a že jak tak každej den okolo chodila, tak prostě musela se na jedno malý zastavit a má kránou a zdravou dcerunku :\x: .
Takže žádný stresy a pěkně užívej těhulkování...měj se :a:

myslím si,že všeho s mírou neuškodí - takže občas malé pivko nebo dvojka vína určitě nevadí. Mám na vínko taky chuť,ale večer mě pálí žáha a na to vínko - to by mi moc nepomohlo. Takže klidně si dej,už se těším až mi bude dobře a dám si taky. Ahoj :a:

Ahoj já si občas pivo i vínko dám ale jen trochu uřčitě nemusíš mít strach neublíží to ani tobě ani miminku

Ahojky, tak já bych řekla,že 2dcl máš povolené nebo malé pivko...kdyžtak se zeptej doktora,ale já jsem to samé:-)taky mám strach,ale všichni mě tvrdí, že malé pivo nebo 2 decky neuškodí...tak nemusíš mít strach...občas si dám malé pivo..

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky