Ryma a prujem

18.11.2009

Ahojky,mala ma uz par dni rymu.Odsavam jak silena,ale zatim nic moc.A ted vecer ji zacal prujem.Behem hodky jsem ji prebalila uz 3x.Prujem je hlenitej,svetle zeleno hnedej az pruhlednej..Myslite,ze je to z rymy??Nudlicky,ktery spolika,pak takhle vykadi??

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Odsavacku na vysavac nemuzu tady v UK sehnat.Tady asi ani nevi,co to je :n: Musim si ji nechat privezt z Cech!!Mam jen tu klasickou a tu s tim balonkem a ta je pekne na HO...!!
Taky jen odsavam,zvlhcuju.Teplotku nastesti nema.Prujem dneska taky zatim nebyl,tak snad je to ok.A dasna,ty svedi,ale zatim nic se neklube

No rýma není žádná sranda,taky znám to věčný odsávání. Bacha na ten průjem, kdyby to trvalo dýl jak 3 dny, tak bych radši zašla za Dr., jestli dáváte i čajík nebo vodu, tak jí určitě dej, protože ten průjem hodně dehydruje. A držím palce, ať se toho rychle zbavíte. :a:

Já bych řekla, že ten průjem je z rýmy - přesně jak píšeš. Rýmu u mimča můžeš léčit klidně 14 dní (naše zkušenost), jak neumějí smrkat, tak je to na dlouho. Ale kdyby trval ten průjem nebo se zhoršoval, tak bych minimálně zavolala dětské doktorce.
Držím palečky, ať jste brzo fit;-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky