4D

19.11.2009

Ahoj deníčku a děvčata,minulý týden,v pátek 13.jsme byli s naším drobečkem na 4D UTZ. Byl to úžasný zážitek :qu: napřed si s námi hrál na schovku,strkal si před pusinku ručičky i nožičky,kopal do UTZ jak šílený,ale na konec se nám předvedl. Je nádherný :\x: No a jinak už máme koupený kočárek,cestovní postýlku,přebalovák a novou matraci do postýlky(kokos-pohanka) Dnes odp.jdeme do poradny,tak doufám,že bude vše OK.Ještě jsem nebyla na té cukrovce,tak snad už mě tam nepožene :n: Tak zatím :a: :*[]:

je všechno krásné a pěkné!!! ale kde máme fotečku my zvědavé včelí tety? :h: Jsem ráda, že jste v pohodě :) :a:

je všechno krásné a pěkné!!! ale kde máme fotečku my zvědavé včelí tety? :h: Jsem ráda, že jste v pohodě :) :a:

Ahoj, docela závidím. Já jdu na 4D UL 29.11. nemůžu se dočkat. Ale mám smutnou zprávu, od 13.11. musím vše absolvovat sama, opustil mě přítel.
Chudák mimi. Jak to budu dělat? Nemám ani na kočárek :(( ale ty buď štastná :)) papa

Jé to musí být krásný :) Já už chvi taky,jsem teprv ve 14tt,tak mám času ještě až až :\/:

tak to jsme na tom uplne stejne..ja jsem dnes 26+0, vcera 4D, dnes poradna a test na cukr budeme mit 1.12., akurat ja nemam skoro poradne nic koupene, chci to davat do kopy po Vanocich.

In reply to by janule007

No je to supe,vidíš miminko jak je krásný a také jak se tam hýbe,cucá paleček,otvírá pusinku a tak. Nahrají Ti to na DVD cca 15-20min.a můžeš se doma koukat kdykoli chceš :\x:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky