Holky prosim poradte

18.11.2009

Dostala jsem v porodnici par formularu,ktere jsem vyplnila......jen u jednoho jsem se zarazila a nevim co mam zaskrtnout.Ptaji se jestli souhlasim nebo nesouhlasim s tim,ze pri diagnostickych a lecebnych vykonech mohou byt protomny osoby ,ktere se ve VFN ziskavaji zpusobilost k vykonu zdravotnickeho povolani a jejich odborny dohled.
Nevim co mam zaskrtnou,aby tam pak na me blbe nekoukali......rodim totiz poprve a neumim si predstavit,ze by tam byli nejaky lide,ktere se to na me budou ucit a na druhou stranu si rikam ,ze se to nejak naucit musi.
Prosim holky napiste mi co jste zaskrtli vy.
Mam tyden pred porodem a uz ted jsem s toho pekne nervozni:-(
Moc vam vsem dekuji:-)pa

Kliknutím vložíte smajlíky:

já zaškrtla, že ano a ani neváhala, na někom se to naučit můžou, fajn na tom souhlasu je, že ho můžeš kdykoliv odvolat, takže pokud ti tam budou studentíci vadit, můžeš je vykázat a vesměs jen koukaj

Měla jsem u porodu studentku PA a byla moc milá a hodná a měla na mě víc času než hotová PA. Při příjmu na porodní sál se přišla přestavit a zeptat, jestli mi nevadí, když tam bude. Ani mě nenapadlo říct, že by mi to vadilo.

Ahoj:-)já jsem teda zatím takový žádný formulář nedostala a mám to už taky za pár:-)Vím,že já když jsem chodila na praxi do nemocnice,tak jsme se vždycky s holkama těšili až uvidíme průběh porodu.....já osobně bych zaškrtla ANO.....jak sama říkáš,píšeš...naučit se to někde ty studentky musí.......

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka