ODS plánuje revizi rodičovské

19.11.2009

Tak to se dalo čekat.. to je kapitalismus,.. vemem těm s nejnižším příjmem.. Fak jsem na to zvědavá, beru že je krize, ale vlády si rozhazovaly na všechny strany, za blbiny.. a teď není z čeho čerpat, tak vemem maminkám. A asi se vyplní prognóza moji mamky, abych si vzala dvouletou varinatu určitě, teda už jsem si ji zvolila, že kdo ví co bude a raději čerpat tu rychlou a nejvyšší variantu.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/volby-2009/strany/clanek.phtml?id=653…

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

No a to je o tom.. všichni kolem jsou ptáci.. a koukali vždy na mě divně.. ale jak člověk žije z toho co mu dá stát, tak změní názor.. nebýt toho, tak jsem musela po základce snad jít už pracovat.. tatko mi sirotčí důchod umožnil studovat, ač dneska nechápu, jak jsem za to mohla vyžít. A nůžky se rozvírají víc a víc.. střední třída mizí a jsou buď chudí, nebo bohatí.. a to je kapitalismus!!

No, tak když jsem v druhé polovině 90 let začali rušit školky, tak jsem studovala Předškolní a mimoškolní pedagogiku.. učitelky se bály o místa a ty osvětovější jen konstatovaly, že až začnou rodit silné ročníky, tak nebudou mít dát kam děti a nebude na to, rozšiřovat a budovat nové školky.. Co už.. a je to vize do budoucna, ale já nechci jen jedináčka a proto mě to rozhořčilo.. nechci být nikdy 4 roky doma, ač by to asi bylo fajn, ale za ty peníze se nedá fungovat a myslím, že je v ČR většina s podprůměrným příjmem, tak je pak těžké uživit rodinu. Kdyby bylo dost jeslí a nebyly strašlivě drahé jak ty soukromé, tak by to bylo super. Jenže kam dát dítě?, Jsem za to, aby byla možnost si vybrat, jak chce být matka dlouho doma.. ale nemusí to být zadarmo, když platíme daně.

tak jsem si to přečetla a je to opravdu vize do budoucna. Uvidíme jak to bude,ale nás se to nejspíše týkat nebude. JInak to že je náš stát velkorysí co se týče rodičovské, tak to je pravda.

njn, neco jsem taky četla, je to hnus, ale víš čím to začalo? tím rachtáním klíčema :s: :s: :s: :s:

Tak jsem se zase nas....!!!!!!!!!!!!!! :spid:
To už nemůžou myslet vážně!!! :jawdrop: Pak ať se ti blbečkové nediví,že klesá porodnost.Holt by měli něco obětovat,aby pak měl na jejich nekřesťanský platy a důchody,kdo vydělávat!!!To už mi hlava fakt nebere.Jen kdyby za to chrápání a hovno dělání ve sněmovně,sobě snížili platy,to by se nám žilo krásně!!!

In reply to by renka13

Jsem teda.. fakt laktační demence u mě funguje :s: jsem tam nedala odkaz. No, snad se nás to ještě nebude týkat.. ale pak asi případně s druhým mimčem.. než to schláví, tak to snad potrvá.. a ODS si tímto asi jen podlomí větev.. dneska je hodně mamin na rodičovské. Bych je chtěla vidět, jak by s tím vyšli.. nehledí na to, že mnoho manželů nemá takové mega příjmy.

In reply to by lilian

:s: no to nic :s: já jsem na tom ještě hůř zapomínám pomalu kolik mi je let to je horší :s: snad se nás to týkat tedy nebude protože tohle je zatim fakt vize protože zařízení pro děti je pořád málo a jesle skoro vymizeli,tedy pro rodiče jako sme my.Pro pracháče samo jsou. To je stejně směšnéééééééééééééééé. Minulý rok EU obvinila,že prakticky donucuje matky být tak dlouho doma,protože tady jiné možnosti proste nejsou a jejich odpoved byla,že maminky to takhle chtej!!!!!!!!!No jiste by me zajímalo kolik z nás chce být doma za tu almužnu na 4 roky.Končím jinak bych napsala román. ;)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka