špinění ve 14tt. :-(

19.11.2009

Ahojky všem, tak jsem si myslela, že máme s mimískem to nejhorší za sebou...a jak na potvoru dnes ráno, když jsem vylezla ze sprchy a utírala se, tak koukám a na ručníku špinění :$$: - jako lekla jsem se strašně.. :O pak ještě trochu na intimce, ale opravdu jen taková "šmouha" malá..tak jsem si vzala Utrogestan a zalezla zpátky do pelíšku. Teď už je to o.k., mám už jen ten typický těhu výtok...ale co to mělo být, vždyť námahu jsem žádnou něměla, sexík taky nebyl...Máte s tím někdo zkušnost??? Samozřejmě, jestli se to ještě objeví, tak hned jedu k Dr. Děkuju za každý názor... :k:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Holčinky, děkuju za názory a podporu :k: - špinění už se neobjevilo, ale stejně jsem jak na trní a chodim pořád na wc, kontrolovat se..Doufám, že to bude o.k. a už se to nevrátí..díky tomu loňskýmu potratu jsem ze všeho hned vystresovaná, ale říkám si, když už jsme s mimískem došli tak daleko, tak to snad musíme dotáhnout do úspěšného konce :cc):

ahoj, jsem úplně na tom stejně. Taky malinké špinění a taky 14.tt. Já to nevydržela a rovnou jela na prohlídku. Když jsem viděla UZ, jak se tam miminko převaluje, a vše je ok, hned jsem klidnější. Špinění bylo 2 večery, skoro ve stejnou dobu a skoro stejné. Taky jsem si myslela, že už by mohl být klid, ale on nebude už nikdy klid. Tak se měj a držím pěsti, určitě to bude OK! Hanka

JáJsemMělaŠpiněníPředPotratem...JestliToBudešMitIzitraTakRadějiJdiKdoktorovi
nemusíToNicBýtAleJistotaJeJistota!

Ahojky , pokud to nebyla jasně červená krev tak by to nic vážnýho nemělo být .Špinění na začátku těhu je běžný ,ale nesmí to být silné a většinou to bývá takové tmavé až hnědé. Ale kdyby se ti opakovala tak si pro jistotu zajdi k doktorovi tím nic nezkazíš a aspon budeš klidná.

Držím pěstičky at máš bezproblémové těhu.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka