Holky, co dáváte

19.11.2009

v tutěch teplých dnech do kočárků? Já dávám teda fusak, ale mám pocit, že je malá nabalená... Na sebe ji dávám bodýčko, slaboulinký kabátek, a pak kabátek na zimu, fusáček a plymo, ale je to asi moc, že... A zimní čapku... Co vy dáváte? S tím oblékáním jsem furt hrozně nejistá, mám strach, aby nenastydla, ale zas aby jí nebylo horko... Jsou nám 2 měsíce a kus

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, tak já dávám,bodýčko s dl. rukávem, kabátek, dupačky, když je velká zima nebo vítr, tak ještě teplejší kabátek nebo tričko s dl. rukávem a pak takový huňatý svetr(taková ta bavlna s delším chloupkem, jak v tom mimča vypadají jako medvídci),zatepletné manžestráčky nebo jiné teplejší kalhoty, čepičku, botičky...no a v kočárku mám zavinovačku fleecovou, jak je do autosedačky od Emitexu, do toho malou zabalím a přes ní dám ještě španělskou deku a to zapínání na kočárek a jedeme...vždycky je krásně teploučká....fusak dám, až začnou mrazy, máme s beránkem, takže ted je na něj ještě brzo.

Ahoj, tak moje malá má body s dlouhým rukávem, tepláčky, ponožky, svetřík, čepičku a šup do fusaku. A je jí akorát :a:

my jsme už ve sporťáku a teď dávám vrstvy jako mám já zakončené bundou s kapucou (takže bez čepičky), pak deku a nánožník a je v pohodě. Před několika dny jsem ještě měla fusak, ale v něm byla nalehko, vršek - třeba jen body a přes to tričko s dlouhým rukávem nebo nějaký svetřík

já mám fusak. Má většinou body s dlouhým (body roláček) a punčošky a ponožky a navrch flaušový overálek, takže jen 2 vrstvy, slabší čepičku, ne zimní a rukavičky, protože máchá rukama. Když je trochu chladněji, dám třetí vrstvu na body s punčoškama ještě tepláčky mikinku.
až bude mrznout bubem nosit kombinézku.
:a:

a co jí budeš dávat až začne mrznout? tohle je opravdu přehnané.
Já malé dávám bodýčko s dl.rukávem a fleecovou mikinku. punčošky a kalhoty. teplé ponožky. čepičku. přikriju jí dekou a nánožníkem.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky