Vánoce a dáreček pro mě...

19.11.2009

Ahojka holky, ono to sem ani tak moc nepatří, ale když už si vlastně povídáme o všem...Přítel chce, abych si napsala dopis Ježurdovi, že z toho pak něco vybere pod stromeček. Ale mě vlastně vůůůbec nic nenapadá, co bych chtěla. Dostanu od něj nový mobil, po tom opravdu toužím, starý už je starý a rozbitý, ale co dál? Ještě si mám napsat o dáreček tak za 500 Kč. Ale já vážně snad ani nic nepotřebuju. Nemáte pro mě nějakou inspiraci?

Díky za tipy, na šperky moc nejsem a na kosmetiku nemám kdy, musela bych až do města, což s kojením co 2 hoďky a pracující babičkou jaksi není realizovatelné. Tak buď půjdu do toho předplatného a nebo nějaký ten hadřík,. Vžďyť oblečení není nikdy dost ne? Jak koukám na skříň své dcery, měla bych se nad sebou hluboce zamyslet :C]]: :$$:

white_tie (neověřeno)

Tak já si přeju předplatní časopisu - Maminka (nebo Máma a já), k mamince je teď skvělej dárek, když si objednáš to púředplatný, takže asi zvítězí Maminka. Pak mě budou čekat stříbrné naušnice a prstýnek, dohromady dostaneme dvě knihovny a toť asi vše : )

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Já bych třeba taky brala ten poukaz ke kadeřnici, už se na sebe nemůžu ani podívat :00: Nebo třeba nějaké džíny :)

Ahojky, přemýšlim přemýšlim a vůbec mě nic nenapadá. Já totiž asi taky nic nepotřebuju, kromě novýho šatníku :))))))))))

Já si nechám vytisknout takovou tu fotoknížku - s fotkama naší prďolky. Je to celkem drahé, takže to budu mít jako dárek k Vánocům:-)

taky to tak doma řešíme,každý si opravdu napíše co by potřeboval a pak se jen shání. Jednou jsem napsala, že je mi to jedno a to jsem asi neměla dělat, dostala jsem hroznou noční košily, protože jsem se prej zmínila, že jí potřebuji. No nevím asi být teboou tak nějaký poukaz a až třeba budeš něco potřebovat, tak si to koupíš.

ahojky tak to mame stejne ja musim taky každy rok napsat ježiškovi :s: tenhla rok jsem napsala o nove spodni pdado,něco malo do kuchině a hlavně hodneho chlapa :#~: tak nevim co mi donese

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka