Potvrzené těhotenství :)

19.11.2009

Dnes jsem byla poprvé u svého doktora na prohlídce. Mám krásnou bublinku se žloutkovým váčkem, :dance: ale nic jiného zatím vidět nebylo. Termín se mi posunul o osm dní, takže nejsem 5+6, ale 4+5. Ale myslím, že byla i ovulace později, podle grafu 17 DC. Za 14 dnů jdu na další ultrazvuk, tak doufám, že snad bude vidět srdíčko. :) Teď mi je i jasné, proč jsem měla tak slabé čárky na testu, sem totiž myslela, že byla ovulace dřív, páč jsem si ty teploty trochu upravila. ;) Přeji všem nádherný slunečný den. :a:

:\x: :\x: Markétko,mám z tebe ohromnou radost :qu: Vidíš já ti psla ničeho se neboj,že si měla ovulku určitě dřív a taky že jo :dance: :one:

Ahojky gratuluji tehulko uvidis ze vse bude ok a za 14 dni bude krasne srdicko tlouct :h: tak se hlavne pekne opatrujte ju :k:

moc gratulujuu :\x: a snad se neurazíš když napíšu že tiše závidím :///: :one: :\x: :\x: :\x:

Holky děkuju, nejhorší je, že pořád jenom čtu a zjišťuju a potom jsem z toho tak vynervovaná. :( U kluků snad intrenet možná ani neexistoval a byla jsem klidnější a taky mladší. Přeji i vám aby bylo vše v pořádku. :k: Markéta

In reply to by sucham

Presne, je to hrozny... Jeste nez jsme se zacali snazit, tak jsem vubec netusila, ze neco jako zamlkle tehotenstvi apod. existuje a ted uz mam v hlave asi tak 159 scenaru, co se vse muze stat :n: Ale urcite to bude vsechno fajn :k:

In reply to by eemily

No to je přesný, mám úplně staženej žaludek nervozitou. Ještě ke všemu je mě uplně dobře, žádný zvracení, bolest prsou nebo čeho. ;) Tak to mi nepřidá. Ale v koutku duše cítím, že to bude dobrý - co taky jinýho nadělám. :)

In reply to by sucham

Ja jsem si proste rekla, ze se budu chovat max. zodpovedne, ale to je tak asi vsechno, co muzu udelat a zbytek je holt na prirode. Mne teda zacalo byt zle fest, ale teprve tak pred 2 dny a ted jsem cca 6+3, takze mas urcite cas a nebo budes ta stastna, ze se ti to vyhne. Drzim palecky a tesim se na zpravy :a: :k:

Ahoj, tak to jsou super zpravy!!! Moc drzim palecky, at za 14 dni uvidis krasne :h: Ja ho uvidim snad za necelych 14 dni taky. Tak se opatrujte :k: :a:

Ahojky, blahopřeji. Já mám jít k doktorce 26.11., tak doufám že tam něco půjde vidět. Když se mrkneš do myho blogu dávala jsem tam výsledky těh. testů. Tak to můžeš porovnat.Díky za odpověď.

snad se nám to všem povede a těhulkováníbude až do porodu příjemné a v pořádku!!!!at nám rostou bříška:-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka