Zácpa..???

19.11.2009

Dobré ráno berušky,
potřebovala bych radu. Můj čtyřměsíční chlapeček už čtyři dny nekakal. Hrozně se bojím, aby se mu něco nestalo s bříškem. Břiško je sice měkké a Maxíček vůbec nepláče, ale je to divný. Jsem zvyklá, že kaká čtyřikrát denně a teď pořád nic. Jsme plně kojený. Zkoušela jsem i rourku, ale jenom krásně prdí a to je všechno. Doktorka mi řekla, že je normální kdyby nekakal deset dní, ale to se mi zdá příšerný. Dala mi nějaké přírodní projímadlo, ale to bych viděla jako poslední řešení....zkoušela jsem i jablečnou šťávu. Nemáte zkušenost, která zabere? Děkuju a hezký den.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, dej mu místo té jablečné, švestkovou z kompotu, ta určitě zabere, máme to vyzkoušené. A těch 10 dní je prý normal. Pokud prcek nepláče a je v pohodě, tak mu je dobře. Jo a zahřívat bříško, pak mu to jde samo:-)

4x denne?....tak to vubec neznam....když jdeme 1x za tyden..jsem štastna...
vubec nic se nedeje...pokud ho neboli břišo a netlači,tak bych to nejak neřešla...ja to řesim po 5dnech..a to si Kubik sam řekne,že chce pomoct...je nam 5,5 mesice..ja to řešim rourkou.Pokud prdká je vše v pořádku neboj...
nam čaje a štávy nepomahaly..davala jsem do 5mesicu probioticke kapky...
papa

Plně kojene deti nemusi kakat az 21 dni to je ale maximum. Vubec se tim netrap proste spotrebuje vsechno mlicko pro svuj rust. Mates nekakal i 10 dni. brisko mel mekke a v pohode a dr. rikla at se netrapim jen co jsme od ni odesli pokakal se ale desive hodne :-D Jinak delaji stavicky od Hippu myslim merunkovou a svestkovou a kdyz ji trochu anredis muzes je miminku dat jsou od 4 . mesice a ty jsou dobre na upravu stolice .

Malá mi kakala skoro po každým kojení,tak jsem byla taky nervní,když 5 dní nic, trvalo to nakonec týden a stálo to za to,musela jsem jí v noci vykoupat :!k: Takže já bych ještě byla v klidu,říkají přece,že mateřský mlíko se stráví takřka všechno,ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka