jeste jednou ke kojeni

19.11.2009

Ahoj,
jeste jeden dotaz... pro ty,co prikrmuji i koji...
jak prikrmujete? Flaskou s dudlikem nebo strikackou? A jestli dudlikem...prisava se pak dite k prsu?
Díky Martina

V šestinedělí dudlíkem ani náhodou. Dokud si neosvojíte kojení, to že budete kojit rychle a bez problémů, tak flašku vůbec nedávat. Pokud ze začátku přikrmovat tak jinak. Sestřičky na nedonošeneckém když už potřebovali dokrmit, tak mimísku strčili prst do pusy ( myslím že nehtem na jazyk, aby si nepoškrábali patro ) a jak miminka začala tahat, tak jim koutkem stříkali mléko stříkačkou. Pokud už kojíte delší dobu bez problémů, tak si myslím, že by ta flaška neměla být problém. Ale stejně ti většina poví, nedávat vůbec.

my kojime a pak prikrmujeme nutrilonem
lahvi-avent s cumlikem podle mesice
nasemu malemu to zatim navadi,ale pry se rika kdyz se dite nauci na flasku tak nechce prso
:a:

tak my kojili a prikrmovali z lahve a vydrzelo nam to pul roku, ted uz jen UM a prikrmy, zelenina, ovoce, maso... at se dari, papa :a:

Ahoj, já jsem občas přikrmovala odstříkaným MM - první 3 měsíce lžičkou, pak lahví Avent s nejmenší dírkou. Malému je úplně jedno, jestli má lahev nebo prso :-)

In reply to by Jajusskaa

Holky jak tady ctu vase postrehy tak mam si radeji koupit teda i odsavacku a flasticku a nejakou tu bebu preventivne?Ja si rikam,ze snad budu kojit,ale asi je lepsi to mit doma ze jo?Tyblaho ceka nas to az v breznu,ale uz ted zacinam mit strach s kojeni... :jawdrop: ...aby mi mimisek neumrel hlady.A to mi reknou v porodce jakou velikost dudliku a lahve si koupit....asi jsem jak tele ,ale ja o tom zatim fakt nic nevim,diky za rady pa :a:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky