pěkný vtip

19.11.2009

Ahoj holky, co říkáte tomu. že si vláda zřídila účet abychom jim na něj přispívaly na státní dluh. Není to od nich tak trochu hnusný? nám peníze saberou sobě si vezmou ze svých nadprůměrných platů pouze 4% což ani nepoznaj. :-g(

Tohle už může být jen vtip!!!
Kdyby si sebrali ze svých platů,za to hovno,co dělají.Stejně v tý sněmovně jen chrápou a nebo brouzdaj po netu.
Je sice pravda,že si vzaly jen 4%,ale to se nedotklo jen poslanců,ale i státních úředníků.Mám kamaráda,který dělá někde v praze na úřadě,bere necelých 20 tisíc,má hypotéku a i jemu vzaly ty 4%.Kdyby to šlo a dalo se sebrat jen politikům,tak bych navrhovala alespoň 30%.A i to mi přijde dost málo.Jenže oni,než by vzali od koryta sobě,tak budou brát radši nám.Na ten účet bych jim nepřispěla ani halířem.Beztak za to v jakých jsme teď srač... můžou nejvíc oni sami. Tak ať se vážení politici nad sebou alespoň trochu zamyslí!!!!!!!!!!!!

:qu: :s: včera večer me to pěkně pobavilo :s: Beru to jako blbý vtip,tohle už mě nemůže naštvat,v našem státě je možné cokoliv :s: Stejně jako chtějí zrušit KSČM,ne že bych byla jejich zastáncem,ale prostě si myslím,že mají právo být ve vládě,obzvlášť když je lidé volí :-) Můj názor ;)

jsou to nechutný svině. už neví, koho by okradli dřív, jestli lidi postižený, nebo mámu od dětí :-/) je mi z nich :sick:

Hnusný mi to nepřipadá,spíš jako opravdu dobrá komedie,včera jsme se u toho s manželem dost zasmáli.Jsem zvědavá,jestli se najde nějakej blázen,kterej jim tam něco pošle.Obyčejné lidi odírají jak to jde,utrácejí miliardy za nesmyslné projekty a po lidech pak chtějí,aby jim z toho pomáhali?Kašlu na ně,odvádím jim daně jak mám,platím řádně vše co mám,tak ať na mě nechodí s tímhle,ne?

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky