Celou noc vzhůru-Poraďte, prosím!!!

19.11.2009

Holky pomoc, nevím už co mám dělat. Malej měl teplotu a červený v krku v neděli. Dali mu antibiotika. Teplotu už od pondělí nemá. Ale má bolení a průjem asi z těch antibiotik. Dnes v noci se pořád budí a nechce ani jíst. Jak mu dám prso, zuří. Jak ho položím řev, kroutí se, ale když mu pomáhám se vykakat teploměrem, jen si uprcne a nic. Řve dál. Kouká všude kolem,občas začne vykládat a smát se na mě. Vůbec to nechápu. Cvičíme ještě Vojtovku a rehabka říkala, že když nemá teplotu, můžem cvičit. Tak jestli je to třeba z toho, že bere antibiotika a cvičí? Dnes jsem už nedala jednu dávku antibiotik. Ale asi dělám chybu. Teď konečně po baby calmu usnul. Ale to nebude nadlouho. Nejvíc mě mate, že nechce prso. To vždy zabíralo. Poradíte někdo? Nebo mám jít k dr? Díky

Kliknutím vložíte smajlíky:

malou taky hrozně bolelo bříško, když brala ATB (Unasin). Jíst ale musí, odstřikej po kojení a narvi to do něj třeba stříkačkou. ATB totiž zabije i střevní mikroflóru a já pak brala probiotika, když to dobrala, aby se co nejdříve obnovila. Mylím si, že když na týden cvičení vynecháte, tak to není žádná tragédie, kterou byste do 2 týdnů zase nedohnali. Ale osobně mám zkušenost, že se mi malá při cvičení i docela vyprděla. Takže jí to naopak od prdíků trochu pomohlo. Vydržte, jen co to doberete, zase se zlepší. Můžeš ale ještě zkusit zavolat dětské, jestli třeba nejsou jiná ATB, když při těhlech má takové vedlejší nežádoucí účinky.
:a:

In reply to by Dejmalka

Díky Dejmalko. K dětské máme jít zítra, tak ještě zkusím vydržet. Teď chvíli spí, zkoušela jsem ho nakojit, ale řval jako bych ho vraždila. Prsa mě bolí, musím odstříkat a zkusím to do něj narvat. Díky za radu!!

In reply to by zuzula

No já bych hned letěla koupit probiotika, jelikož antibiotika zničí i ty dobré bakterie co maj v těle být, vím z vlastní zkušenosti, jelikož jsem brala teď ATB a i přesto mě bolelo v krku, hnedka jsem zašla si koupit probiotika a za pár dní jsem měla po problému, ty probiotika mají i pro prcky, takže bych neváhala.

In reply to by rendyy

já brala probiotika až potom co to dobrala dle pokynů lékaře. (měla jen měsíc pro takto malá mimi přímo nejsou) Aby se ATB pak nezaměřovaly jen na ty bykterie ve střevech a na ty škodlivé se "vykašlala"

In reply to by Dejmalka

Jo, to je asi fakt. Nasadím probiotika, až doberem antibiotika. Však zítra jdu k dětské, tak se ještě pozeptám. Byla jsem po té noci celá doplašená, že řve a nejí. Už jsem klidnější.D :one: íky mooc

In reply to by rendyy

:one: Má 3,5 měsíce. Už jsem si objednala přes nett ty probiotický kapky. Měla jsem je pro něj už dřív, když měl děsný prdíky. Tak, jak doberem antibiotika, nasadím kapky. Spíš jsem měla strach, že nechce jíst. Teď jsem ho obalamutila - kapala jsem mu babycalm do pusinky a zároveň cpala bradavku do pusinky a po chvíli boje se přisál a pěkně se napil. Vykadil se a už vykládá s plyšákama. Tak snad to bude OK. Moooc díky za rady. Jste super!!!

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka