Konečně :o)

18.11.2009

Ahojky snažilky a Lilli :a:
Tak jsem vydržela u ovu testů, i když mě trochu potrápily a už jsem si začala myslet, že jsou na dvě věci nebo budu tento měsíc bez ovulky. Ale trpělivost přinesla růže a dneska se mi ukázala testovací čárka o dost silnější než kontrolní :qu:
Takže hurá na :|-|: . Včera se miláčkovi nechtělo, ale dneska a ,zítra minimálně, tomu neuteče :C]]:
Jak jsi na tom ty Lilli? Já jsem z toho včera ráno byla tak špatná, protože pořád byla ta čárka strašně slabá, že jsem si ho udělala ještě odpoledne a jak jsem byla nervozní, nějak se mi podařilo ho znehodnotit :jawdrop: a další už jsem neměla... Tak jsem si dneska koupila nové, poctivě vydržela 2h bez pití a je to tady :\x: Taky k tomu hodně cítím levý vaječník, tak snad to vyjde :one:
Napiš, jak to jde u tebe :ww:
Papa holky, mějte se krásně! A přeji úspěšné :|-|:

Ahojky ja zkoušela taky ovu testy ale ta čárka nikdy nebyla stejně silná, ale příznaky ovu byly, ale bohužel to nevyšlo. Ted to zkoušíme bez měření a počítání dnu, sice tento týden to bylo jen 2 krát tak uvidíme :-)

Ahojky Barunko!!!! Zrovna na tebe myslím :-) Jak to dopadlo u tebe! No a PODRŽ SE!!! Já se taky dočkala a dnes mi vyšla krásná silná druhá čárečka!!!!!! Jupíííííííííííí :c: :\x: :\x: :\x: My měli sexík ráno, tak bude zítra, ať trochu dozrajou spermoušky. No, to by bylo bájo, kdybysme měli na den stejně staré mimi, viď? :C]]: Takže teď to nějak vydržet do MS a modlit se, aby nepřišla :a:

In reply to by LillaX

Tak než jsi mi odpověděla, našla jsem tvůj komentář u Verči a musela jsem se smát :C]]: Je to super!!! :qu:
Nevíš, kolik máme asi tak času? Na těch testech píšou, že se má :*O*: až po 24h ale nejdéle do 36h :#o: Tak to se bojím, že kdybych podle toho měla postupovat, tak to prošvihnem :$$:
A jak dlouho asi dozrávají spermíky? :? Někde jsem četla, že se má sexík dělat ob den nejčastěji, že při kratším intervalu stejně nestihnou dozrát... :#o: To bychom to ale mohli dělat jenom dneska a pak by to bylo zase k ..... (jenom krásnýmu prožitku :C]]: )
Čím víc se toho snažím vědět, tím méně tomu všemu rozumím :s:

In reply to by Báří

No, takže já taky četla a i holky mi to tu doporučily, že sexík má být ob den, aby stihly dozrát spermijky. Ale nemusíš se ničeho bát, protože spermouši jsou vytrvalé a vydrží v těle ženy několik dní :one: Takže ovulku minout nemůžete! :qu: No a ovu může být vlastně kdykoliv do 24h a nebo do 48h, tzn., že může být klidně zítra ráno :°: No, my sexíkovali dnes ráno a další sexík bude zítra večer, jak přijde přítel z práce. Jenže to ho budu muset dnes pěkně odhánět, to bude ale dřina :C]]:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka