Ahojte breznacky

18.11.2009

Ahojte zlaticka, :h: :h: :h: tak nedavno jsem psala kde mame tu Lucinku a ted jsem prozmenu mela nabity program ja,tak se dostavam k netu poradne az tedka.Jakpak se vsechny mate?My ok az na to,ze Samik kope nejak mene nez driv,ale kope tak myslim,ze je v poradku,jen uz se tesim do poradny ...az pristi patek.Vlezla jsem na vahu a mam 70kg :jawdrop: ,no holky 5kg nahore,navic mam ted porad chute a nejradsi bych stale neco zvejkala...napr vcera pulku bonboniery mors.plodu no mnam :a\|: jo a okrem chute na jidlo jsem vcera dostala i chut na manzilka po...5,5 mesicich,jupíííííííí :*O*: takze asi takhle se my mame :s: Tak se mejte krasne a papapa :a:

Ahoj Nikky, my mame taky poradnu pristi ctvrtek a uz se ji nemuzu dockat!! Mne se zase pro zmenu dneska zdalo, ze se mi zkracuje cipek a hrozi mi predcasny porod :jawdrop: No, hruza. Vcera pred spanim jsem tady cetla jeden prispevek od tehulky z Ulu, ktera ma s tim docela problem a mne se to pak v noci zda. No fuj, nikomu to nepreju. Ale to bude tim, ze mi moje Dr. uz dva mesice vnitrne nekontrolovala, tak jestli mne pristi tyden v te poradne poradne nezkontroluje, tak ji to snad reknu sama nebo co :jawdrop: Jinak co se tyce tech sexualnich chuti, ja teda mam od zacatku tehu hodne zvysene libido, tak bych rekla, ze to na me pasuje, ze to bude tim, ze cekame kluka, ale my mame zakaz sexu :( Tak stejne to s pritelem nekdy nedodrzime, sice jen opatrne a je to tak nadherne, no jo no, jak se rika, zakazane ovoce nejvic chutna :///: Posilame s Krystufkem pohlazeni brisenka :a:

Ahojky, tak to se máte parádně.... a čekáš kluka a teprve po tolika měsících jsi dostala chuť na manžílka? :///: a to se říká, že kluci zvyšují apetit...... jinak 5kg nahoře je podle mě ok :one: tak jen tak dál :a:

In reply to by Nikkys

no však já jsem to tak taky pochopila :///: jako že doteď jsi neměla až tak velkou chuť a najednou joooooo :s: ..... to jsou takový ty babský povídačky, že když čeká ženská kluka, tak má velkej sexuální apetit od začátku :c: ..... tak teď si to třeba vynahradíš :one:

In reply to by lulubar

No lulu treba :s: .....pripadam si takova neohrabana a je to proste jinaci nez pred tehu no,ted me nejvic zajima jidlo a mnohem radsi se tak pritulim a pomazlim,ale samotny sexik to fakt tak jednou za cas,ale manza je uzasnej a tolerantni....vsak ja mu to po tehu vynahradim :s:

In reply to by Nikkys

Tý jo, tak to já si připadám od začátku těhu jako nymfomanka :s: :s: :s: já bych teda mohla pořád :*O*: ........ tak doufám, že mě to neopustí ani po porodu :c: :s:

In reply to by Nikkys

Tý jo, tak to já si připadám od začátku těhu jako nymfomanka :s: :s: :s: já bych teda mohla pořád :*O*: ........ tak doufám, že mě to neopustí ani po porodu :c: :s:

Jůů, Niky, já si říkala, kde jsi se toulala :))))). 70 kg, taky se toho bojím, pořád to vážení odkládám po těch žravých dnech poslední dobou ..... bojim se, že tam taky bude 70ka, tam jsem ještě nebyla :)))). A bojim bojim, že na těch 75 kg to opravdu neskončí, když mimouš hodlá nabírat váhu obzvláště teď v posledních měsících. No budou to boje se ohlídat :)))). My jsme si včera samou radostí nad chlapečkem koupili medovník :a\|: ten byl !!!!! A pak jsem si asi hodinku tancovala ty svý břišní tance, máme takovou sestavičku se svíčkama, tak jsem ji trochu trénovala, abych si zapamatovala prvky a mohla přítelíčkovi zatancovat u stromekču :C]]: :\x: :\x: i s malým Pétou samozřejmě : :\x:
Dnes jsem chtěla jít plavčit, ale kvůli té kvasince jsem to ještě odložila, abych to neroznášela, počkám až budu zase OK...
Tak se mějte se Samíčkem mooooc pěkně !!!

In reply to by Slunko

Ja teda taky jeste na 70kg nikdy nebyla!!! :jawdrop: No sluni to mi ani nerikej prece nemuzu vazit treba 8Okg to fakt nééééééééééééééé :§) ,ale presne ty chute me ted taky silene pronasledujou no treba v 7h ranko me uz budi normalne hlad :s: tak se najim a za dalsi 1?5hodky uz zase :jawdrop: ....jéééé medovník no mnamka a treba k tomu cacao to bych si teda dala...tak aspon to doma mam tak si jdu udelat :qu: To jo radsi neplavci nez se das do kupy...ja si koupila tampony na plavani ...radsi at mam klid,ze nic nechytnem.A jsi v praci?Pozdravuj Petricka v brisenku :one:

In reply to by Nikkys

mňáááám, kakao !!!!! To si taky dopřávám :). A dlěám si raději to vařené z kakaa na vaření a maličko oslazené, to je lepší slast než obyč granko třeba. A dá mi víc, protože kakao obsahuje hořčík :). jojo, jsem v práci, dnes bez služebky, tka musím dohánět restíky :). Už jsem ho pohladila, že ho zdraví Nikys :))))

In reply to by Slunko

A co na to rikal nepokopal malicko??Teda ja mela dneska sen holky hnus ze rodim a narodila se mi mys!!!!No normalne mys!!!Takovy blbosti se mi prosim zdaj :n: no je to normalni????A Mara na to,ze to nevadi ze ji budeme mit radi,ze je to prece nase vlastni mys! :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: Probudila jsem se uplne spocena :00: Tak at ti to sluni utika ja jdu ze psem ven se projit ,ale mooooc se mi teda nechce pak si zalezu s knizlkou a tim kakaem

In reply to by Nikkys

No jasně, že odpovídal :). Morzeovkou mi poslal vzkaz, že Ti mám poslat taky pozdrav :))))). Jéé, rodit myš !!! No ale ruku na srdce, byl by to mnohem snažší porod :))))))). Néé, zlehčuju to, promiň :). ony prý noční můry občas bývají, horší je, že to člověka pak pronásleudje celý den viď :). Já ještě než jsem byla těhu, se mi zdálo, že si sama rozpářu břicho a vyndám si dítě, nebo že se narodí a nikoho to nezajímá, všem jsme na obtíž a Petr ho vůbec nechce. No hrůza, to naštěstí teď už není...

Mořské plody,mňam :a\|: .To tě obdivuju,že jsi snědla jenom půlku,já bých jí dala za uši víc,se sladkým jsem teď úplně šílená :00: .Za týden jdu na OGTT,tak si říkám,že musím brzdit,aby mi pak tu glykémii byli vůbec schopní změřit :P .Jinak mě mučí jen ty záda,tak uvidíme jak se to vyvine dál.Zatím :a:

In reply to by sobotce

Chudaku zada to znam taky me chytaji ale jen obcas pomaha plavani a ten hrejivy polstarek pod zada....a nekdy davam teplou vanicku vim ze se to nema,ale me to fakt pomaha...akdyz to neni denne tak je to myslim ok :///: Teda to jesem rada,ze v tom sladkym nejedu takhle ve velkom sama :s: tak ti drzim palecky na ty testiky!!!!!!!!!!!!!!

In reply to by sobotce

Chudaku zada to znam taky me chytaji ale jen obcas pomaha plavani a ten hrejivy polstarek pod zada....a nekdy davam teplou vanicku vim ze se to nema,ale me to fakt pomaha...akdyz to neni denne tak je to myslim ok :///: Teda to jesem rada,ze v tom sladkym nejedu takhle ve velkom sama :s: tak ti drzim palecky na ty testiky!!!!!!!!!!!!!!

my se máme fajn. :) Já mám 71 kg,při prvním těhu jsem rodila s 85 kg,tak jsem vysmátá jakou mám teď krásnou váhu-já do teď přibrala zhruba 5-6 kg. :///: :hu: Taky mám chutě,na sladké,na tvrdé salámy a mléko. :a\|: Včéra jsme s manžou shodou okolností taky :*O*: po asi týdnu ... a to si "stěžuje" ,že je to málo. :) Koukám,že není ... hned mu to vpálím. :) Já jdu do poradny až 1.12-docela za dlouho ... :\/:

In reply to by Lyret

Jojo vpal mu to....musi byt tolerantni...no jo chlapi :s: tak to si pribiras tak jako ja tak doufam,ze to dotahneme maximalne na 75kg...snad ne vic :jawdrop: ale jak rikam ja ty chute neumim krotit to se fakt neda teda akorat vecer se snazim je potlacovat :O ...no a dopada to tak,ze jdu ve 2hodky ranko do spajzu a znasilnim tam cokosku :00:

In reply to by Nikkys

Ježiš,to bych byla šťastná jak blecha kdybych měla při porodu "jen" 75 kg. :j) Ale co,zhubla jsem z 85 kg skoro přes 20 kilo,tak bych to zhubla zas(ikdyž by to travalo zase přes rok).Hned jsem to manžílkovi vpálila ... když on to po mě chce 3 krát denně. :00: :s:

ahojky Niky...co bych za to dala, kdyby mě Míša třeba v noci přestal kopat...ten klučina mi nedá spát, asi mě připravuje na krušné noci...mě čeká poradna až 30.11., a to bez UZ :( jinak myslím, že 5kg vůbec není moc, tak akorát...já mám sice zatím jen 2kg,ale ty žravky už chytám taky, takže to rychle pofrčí nahoru...a s tou chutí na manžílka tě úplně chápu...taky je teď mám, tak je šťastný jak blecha, protože už se bál, že mi ta nechuť vydrží až do konce, a to by asi nedal...tak má teď dušička klid...jen já se divím, kde se ve mě ten apetit najednou vzal a vůbec mi to nevadí... :ww: tak ať se má Samík čile k světu a taťka a´t je na vás hodnej, papa

In reply to by susan

Ahojky Susu dekujem tatka se o nas krasne stara a hycka a ten sexik byl fakt uzasnej opatrnej a bylo to táááák fajnový :s: ale ted mam asi tak na 2tydny zase vybrano myslimze to byla jen takova narazova chut a ted zase az za cas nejak to proste nemusim,to me vic potesi,kdyz mi donese colu,milku nebo nanukac boskve kompot a slehajdu....atak :a\|: :a\|: :a\|: :s: :00: :00: :00: vim je to des,ale me ted tááák chutna.Takze ty jen 2kilecka to je krasny a jak to prosimtebe delas???....30.11 to je za chvilinku neboj to utece jak voda a jaktoze bez ultrazvuku???No ja taky nevim zda nam bude delat ultrazvuk?papa opatruj se

In reply to by Nikkys

no říkal mi dr.,že jsme celé těhotenství v pořádku, tak že teď Uz až ve 30.týdnu...což bude za hooodně dlouho...a ty kilečka sama nechápu, bříško nám roste mi připadá den ode dne víc...opravdu už si všímá i okolí...dlouho jsem žádné neměla...takže opravdu počítám, že teď ta váha bude stoupat rychleji...navíc teď taky více mlsám,ale i mandarinkuju a pomerančuju, takže uvidíme...a i kdyby, taťka je na to psychicky připraven :one: tak se mějte krásně, dobrou nocku :8_/:

In reply to by susan

Ten nas taky rika,ze je pripraven,ale nevim nevim....jestli jsem pripravena ja :s: ne ted vazne nerada bych byla za kocarkem jak funici verlyba a vim jakou da praci schazovat 4kg natoz trebas 10 ci vic :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: !!!Ale jak rikam nasloucham svym a maleho chutim a neumimi odolat :s: :a\|: :a\|: :a\|: No my mame nastesti take vse ok a taky mame jit ve 30tt na ultrazvuk do nemocnice takze mozna uz nam taky v ordinaci dokturek ultrazvuk delat nebude :( no hlavne at mame ty nase :h: :h: :h: :°O°: :°O°: :°O°: :°O°: zdravoucky :\x: :\x: :\x: :qu: :qu: :qu: papapapa

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka