poloha koncem pánevním

18.11.2009

Ahojky holky,prosím o radu,moje princeznička je otočená nožkama dolů a doktor mi řekl že se může otočit kdykoli,ale že už to nebidí ,máte některá zkušenost? Díky.

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahojky, tak já co chodím do těhu cvičení, tak tam nám doporučovali, že na přetočení miminka je nejlepší cvičit kočičí hřebet na všech čtyřech. Nádech vyhrbit, výdech rovná záda. Můj netopýrek je naštěstí otočenej už víc než měsíc a to jsem 37+1tt tak aspoň v něčem mám kliku. Jinak to vyzkoušej, třeba to zabere, aspoň to tak radí :-)

Ahojky, moje kamaradka měla stejnej problem, tak dělala nejake cviky :dance: , a zabralo to :s: , mala otočilase za tyden do porodu, řikala že musela pul hodinky denně stat po čtřech, měla prdelku zvednutu vic na horu, hlavu držela na polštaře dolu. Nevim 100% jestli ty cviky opravdu zabrali, nebo malička se otočila sama, ale zkus to, muže tobě to pomuže taky. Držim ti palečky at' se to povede.

Ahojky :a: no co nadělám, nějak to dopadne,je to ale hrozně na psychiku,na jednu stranu se smiřujete s císařem a pak může být zase všechno jinak,už jsem z toho fakt zblblá,kdyby se ale malá neotočila tak doktoři doporučují automaticky císaře? Já bych se bála rodit nožkama napřed :?

Ahoj Magdi, první dcerku jsem měla také otočenou nožičkama dolů a pár dnů před porodem se dokázala přetočit. Bylo to tedy znát na pohybu , že se právě otáčí. Bylo to témeř před deseti lety, ještě než by plánovali císaře, tak ji chtěli zkoušet otočit, ale naštěstí nic z toho nebylo potřeba.Zkus se nad tím netrápit a všechno dobře dopadne :-)

Tak ja byla v lednu na cisari kvuli maleho poloze KP,snazila jsem se delat cokoliv co pry udajne pomaha,aby se mi malej otocil,ale bohuzel to u nas nezabralo,malej uz byl na otoceni velkej,v den porodu mel 4120g/53cm.Ale opravdu se rika,teda i muj dr me tvrdil,ze se nekdy mimi dokaze otocit i behem porodu.Mamky znama je tim dukazem,sla na planovaneho cisare s tim ze mala je KP a kdyz ji otevreli,tak nakonec zjistili,ze mala uz je otocena hlavickou dolu. :#o:

http://www.prckoviste.cz/misanekkudlik

Moje princezna je stejně umíněná :e): Je nožkama dolů a taky to vypadá, že se jí nebude chtít se otočit. Taky bych to viděla na císaře, co se dá dělat, hlavně, že budem v pořádku. Ale držim palce, třeba se otočí.

nu rika se ze se muze mi klidne jeste otocit u porodu, ale nevim nevim, ja mela konec panevni a maly se mi neotocil a pak jsem mela cisarsky rez a to jsme ho nutili hlazenim a ja nevim cim vsim, ale nic. zalezi to na mimi jestli se mu chce, ale ve 36.tt uz je dost mimi velke aby se otocilo. Pa pa a drzim palecky ju a maly mi tam sedel zadeckem

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky