Krvaceni 31tt

18.11.2009

Ahoj maminky,
chci se poradit, jestli máte některá zkušenost, že byste po pouhém bezbolestném vyšetření prstem u gynekologa začaly týž den krvácet (jsem 31tt) tak jako se to přihodilo dnes poprvé mně? Nikdy jsem na nic takoveho netrpela. Nebo může to mít souvislost, že jsme o víkendu malovali byt a víc jsem se fyzicky namáhala a byla nějak "oslabená"? Sexik nemam uz mesic, tim to byt nemuze. Poradite?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj, mě se stala podobná věc po vyšetření v olomoucké nemocnici - byla jse tehdy ve 32.týdnu, pan docent do mě hrábl a pak ze mě začala po nějaké době chrstat krev, no šok jak blázen, tak jsem letěla za sestrou a ta mi řekla, že se to může stát, že pokud to není rudá krev, tak je to v pořádku, že můžu špinit do druhého dne......pak se mi to stalo ještě jednou po vyšetření zase pana docenta, ale to ze mě chrstla i dost červená krev, tak jsem letěla za sestrou, protože jsme jim vždy měly ukazovat vložky a ona řekla, že mám polehávat a že kdyby to stále bylo, že mám přijít.....tak jsem ležela a ono to už tak nechrstalo, jen to bylo jako takové špinění, ale přetrvalo to až do druhého dne......tak to je moje zkušenost s panem docentem. U mé gyndařky se mi nikdy nic takového nestalo.....

In reply to by jance

Ahoj, díky noc za odpoved, taky jsem doposud nic podobneho nezazila, ikdyz jsem byla drive na mozne "spineni" upozornovana. Posledni navstevy upozorneni nebyla a prisla krev.,. No, byl to dnes pro mne sok, co Ti budu povidat, nastesti nemam jasnou cervenou krev. Je mi jasne, ze bych mela polehavat, ale mam zitra toho zubare.

Ahoj a krvácíš hodně? Tohle se mi nestalo, maximálně jsem pak trošku zašpinila, ale to už bylo úplně na konci a většinou po Hamiltonu.

In reply to by Rokl

Ležím tak nekrvácím hodně, ale pořád to není oukej. Nikdy se mi nic takovýho nestalo, navíc zítra mám jet 35km k zubařce , tak teď ani nevím, jestli zítra ten zákrok mám podstupovat, jestli nemám jít radši znovu na gynekologii... Objednaná k zubařce jsem přes 2 měsíce, má tam tak dlouhé objednací termíny, to je pech...

In reply to by Baryk

No...tak na gynekologii bych být tebou radši asi zašla. Nebo si tam aspoň zavolej, uvidíš, co ti tam řeknou. Může to mít něco společnýho jen s překveným čípkem, to pak ke konci bývá. Nadruhou stranu ale nemusí a to by měl poznat odborník. Jestli máš třeba ale zubní kaz, tak bych to taky neodkládala...zánět v těle může klidně vyvolat i předčasný porod.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka