koupani 2 mesicniho mimi

18.11.2009

Ahojka, zajimalo by me, jak casto koupete svy deticky kolem 2 mesicu nebo starsi.Ja koupu malyho obden, ale premyslim, jestli bych ho nemela koupat kazdy den, moc se mu cvachtani libi, tchyne do me huci at ho koupu kazdy den, ze si zvykne na ritual a ze bude urcite potom hned spinkat.Pritom on je po koupani vetsinou nejcilejsi a o spinkani nemuze byt ani rec.Az tak kolem 23-24 hod :00: :~!: Uz me s tim stve, jak se porad vyptava, kdy uz budu koupat kazdy den.Jak to delate vy?

Kliknutím vložíte smajlíky:

z porodnice.Mala si sice nepotila,ale byla porad spinava pod krkem od mlika a smrdelo to jak :pig: ,takze nez ji omyvat na ruznych mistech sup s ni do vany.Po chvili si mala zvykla a koupani vzdy vyzaduje ve stejnou hodinu.A v kolik koupete,ze chodit spat takhle dlouho?To je opravdu dost pozde,my vykoupali v 19h a nejpozdeji v 19,30postylka,dodnes chodi spat nejdyl v 19h.

Mě Tomáš řekl(a s ním souhlasím) že se bude Miška koupat denně.Že se mám vžít do jeho kůže.Taky bych se necítila zrovna nejlíp kdybych se 2 dny nebo dokonce 3 dny nekoupala.To mimčo je taky svým způsobem zpocené.Takže koupem každej den a i Míša je rád ve vodě. :a:

My ve dvou měsících koupali obden, občas ani to ne. Doporučovali nám to v porodnici i dětská doktorka. Samozřejmě moje mamka na to měla jiný názor :)

ahoj, já ho myju každej den, jeden den ve vaně, druhej den jen pod tekoucí vodou mu umyju pusinu, ruce, nožičky a dupku, třetí den třeba v kyblíku, čtvrtý den zase jen pod tekoucí vodou, pátej zase vana a tak furt dokola...
takže ve velké vaně je 2x týdně, v kyblíku taky 2x týdně a 3x týdně ho jen večer opláchnu..., zvykl si na to celkem dobře a vůbec ho to nemate, pak ho na přebalováku namažu, dáme kapičky, převleču do spacího a jdeme kojit, pak ho uložím do postýlky a on většinou do deseti minut chrní...

ahoj, já koupu každý den. Malé se to moc líbí a už je naučená že po koupání dostane kašičku a jde spinkat. Koupeme v 18hodin a v 19hodin jde do postýlky a do 10minut spinká :///: :a:

Ahojky, my budeme mít 2 měsíce za týden. Koupeme ob den. Ať koupeme nebo ne, malý usíná mezi 3 - 4 hodinou ranní. A po koupání má oči dokořán... Tiše doufám,že se to jednou změní... :?

Ahojky, já na začátku koupala obden, ale od 2 měsíce koupeme každý den, jsou nám 3 měsíce, koupu kolem 18 hod. pak se nahamá a kolem 19.30 hod až 20.00 hod usíná, ale spinká tak do 3 hod. a pak se budí na hamání. :a:

Já koupala vždycky denně..a holka je tak zvyklá..stepuje před koupelnou s osuškou v ruce..když už půjde do tý vody...No i kvůli těm opruzeninkám je to lepší..A taky to navodí atmosféru na spaní...U nás to ale moc neplatí..ale snažíme se o to pořád..Kdyby jsme ale jednou nekoupali, tak nejde snad ani spát a překope jí to režim...O režim se taky jen snažíme..

tak já koupu každý den, jen mýdlo používám obden. A máme to taky už takový rituál, koupel, papka :$}: a jde se na kutě :|P: . Do půl hoďky :#~:

Ahoj, já mám skoro 6timěsíční holčičku a koupu obden už od narození. Máme každovečerní rituál koupání, masáž olejíčkem, kojení a spinkání,obden vynechám akorát to koupání a pokračuji stejně, malá si krásně zvykla a ví, že když je po jídle jde se už spinkat a poslední dobou už zabere hned jak ji dám do postýlky.

ahoj mam 11 mesicniho chlapecka a koupu obden nekdy ob 2 dny jak kdy.. kazdy den jsem koupala max mesic a pak uz ne. a pokud jde o ritual spis se nauci ze vecer davame kasi a pak se spinka.. nebo dokud byl tak malicky jako jste vy tak jsem pomazlila dala papt a spu do postylky.. koupani v tom nehralo roli nikdy neb jak pises po koupani byl extra cili vzdy

Jo a tchyně má možná i pravdu.Míša taky podle mě ví,že jak se jde koupat,tak pak bude papat a jde spinkat.Dám ho do postýlky,otočí se na bok a spinká.Koupu kolem 18.30 pak jídlo a v 19 hod. už spí :a:

In reply to by S.Zuza

tak to asi taky zkusime, vim, ze to tchyne nemysli ve zlym, jen obcas radi az moc, si mysli, ze jeji vychovni metody jsou nejlepsi, nedochazi ji, ze za 30 let se ledacos zmenilo, pak si vedle ni pripadam jako blbec a neschopna matka :-g( .V kolik se ti pak Misanek budi na jidlo?

ahojky od narození koupu deně malej vodu miloval a po koupání se napapkal a spinkal koupeme po 6hodině a pokud ho nebolí zoubky nebo není nemocný tak je po kaši tuhej :///: je mu pul roku,nekoupu ho jen když má teploty :one: je na to zvyklý po koupání spinkat

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka