Co s piercingem v pupíku??

18.11.2009

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte nebo nemáte zkušenost co dělat v těhotenství s piercingem v pupíku... Zatím jsem v 5.týdnu tak jsem si ho tam nechala, ale co potom? kdy ho vydělat? nebo jestli ho vůbec vydělávat? a slyšela jsem ze při těhotenství se ta dírka od piercingu strasně roztáhne jak poroste bříško a že se po porodu musí jít na laser, je to pravda?

Kliknutím vložíte smajlíky:

Ahoj,tak ja se ptala na to moji gynekolozky a rikala ze jestli me nevadi a neprekazi ze ho klidne muzu mit..........uz jsem teda po porodu.........mela jsem ho asi do 7mesice ,pak me prekazel pri mazani a svedil me pupik tak jsem ho sundala.Ale kazdy den jsem ho vzdy jednou zkuzila protahnout dirkou aby mi nezarostla.Po porodu jsem si ho asi za 14 dni hned v pohode nasadila.pa Valča a Vivien :-)

Ahojky, já ho vyndala hned jak jsem zjistila, že jsem těhule. Po celé těhotenství dírka úplně v pohodě, ani se nezvětšila ani nepraskla - ale je fakt, že jsem měla maličké bříško a přibrala jsem 8 kg...
Po porodu jsem si chtěla naušnici znovu nasadit, ale nejde mi protáhnout až do konce - celkem mě to štve, teď nevím co s tím ???

Ahoj, podle mně je to u každého individuální. Já si ho vyndala hned jak jsem zjistila že jsem těhotná, a nandala jsem si ho znova 7 týdnů po porodu. Je fakt, že mi tam te'd visí víc navolno, ale to je možná tím, že mám ještě povolené břicho. Ale mojí kamarádce ta dírka po piercingu praskla, takže tam te'd místo piercingu má jizvu... Asi záleží na tom jak je to píchnuté a jakou má kdo kůži.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka