Červíci 09 - Loučím se, hlavně s děláním seznámku

18.11.2009

Ahoj holky!
Po téměř roce se musím rozloučit s děláním seznámku. Konečně to mám černé na bílém a 24.11. nastupuju zpátky do práce. Mám ještě dost dovolené, takže to budeme pytlíkovat v prosinci ještě na plný úvazek a od ledna jak to vyjde. Sama jsem zvědavá, jak to budeme zvládat. Martínek je šikovnej, ale zřejmě kvůli rostoucím zubům nám mění režim každý den. Marně se ho snažím naučit chodit spát v devět hodin. Párkrát se nám to sice povedlo, ale byla to spíš náhoda. Snad se naše úsilí někdy projeví. Ale teď se bohužel večer i v noci budí hrozným brekem a to ještě stále spí a jen brečí. Prdíky už nás netrápí a kakáme sami i několikrát denně, tak nevím co jiného než zuby by to mohlo být. Včera jsem mu dala večer Panadol a spal až do rána.
S časem to teď bude mizerné, takže se dělání seznámku dobrovolně vzdávám, holky jsou na to tři, ale pokud to někdo bude chtít vzít za mě, budou určitě rády. Já tím teď momentálně nechci "ztrácet drahocenný čas". Ale budu se snažit sledovat dění tady, ikdyž asi spíš jako čtenářka než dopisovatelka.
Mějte se moc a moc hezky a opatrujte své červíčky! :h: :h: :h:

jsem ráda, že do práce nejdu jediná. U nás jsme si to otočili s manželem a od 4/12 nastupuje na rodičovskou. Já mám celou letošní dovolenou a tak si ji vezmu najednou v prosinci. V lednu pak nastoupím do práce na plný úvazek. Tj. skoro celý prosinec si budem užívat ve třech. Budou to ty nejkrásnější Vánoce a fakt si to užijem. Doufám :) Celou dobu pracuju z domova 4 - 6 hodin denně, jen abych si práci udržela... Prostě doba je zlá a na druhou stranu, Verunce bude s tátou doma úžasně a bude se jí moc věnovat celý den. Já mám štěstí, že Verča spí skoro celý den, v noci 10-12 hodin v kuse už od jednoho měsíce a přes den jsem to 14 dní zapisovala a vyšlo mi, že je 6-8 hodin vzhůru, jinak spí. Takže stíhám bez problémů vše, ale dál z domova pracovat už bohužel nemůžu :( Vlastně, když jsme se před lety s manželem seznámili, tak už v tu dobu říkal, že bude chtít být aspoň nějakou dobu na mateřské, aby si to taky užil. Takže to bylo vlastně v plánu :)))

Tak ti přeji, aby ti v práci vyšli co nejvíc vstříc a hlavně, aby Martínek spal celu noc a nezlobil ani tebe, ani taťku :) Zoubky jednou vyrostou a bude klid.

Ahoj J.

In reply to by Quinny

Ahoj,
děkuju! Jak píšeš, doba je zlá. Bylo by krásné být doma celé ty tři roky, ale bohužel to je pro nás nereálné. Zase si říkám, že neodkládám Martínka nikomu cizímu, bude prostě s taťkou, event. babičkou. A osobně si myslím, že chlap, který je takhle doma s mimčem a užívá si ho víc než jen večer, má k němu úplně jiný vztah. Jim to oběma určo prospěje a Martínek doufám nebude mamiňák.
Máš kliku, že máš takhle spící mimčo, Martínek byl mrtvolka tak první měsíc, to byla paráda a já se dala po císaři pěkně do pořádku, ale teď už tomu moc nedává :n:
Tak Ti přeji, ať to taky dobře zvládáte a vychází Vám to podle Vašich představ! :a:

Marti,tak to se nám bude stýskat,s tim nespinkáním mě to mrzí,u nás je situace taky pořád stejná,nelze nastolit režim,všechny pokusy ztroskotaly..jsem unavená a vyčerpaná,tak chápu!Ale jsi šikulka,že zvládneš pracovat,tak mnoho úspěchů v práci,ať se vám s Martínkem daří a snad tě uvidíme někdy zase na srazíku!Moc se s Martínkem opatrujte! :h:

In reply to by cindy007

Ahoj Zuzi! Dva dny za sebou se nám zase daří (snad to nezakřiknu). Předevčírem od 23 do 5.15 a pak do 8. A včera od 21.15 !!!! do 5.00 a pak do 7. Ale byli jsme u babičky v Praze a tam on se vždycky předvádí }:) Uvidíme jak dneska. Na srazy určitě budu chodit, doufám, že na mě budete myslet při jejich plánování, aby se to povedlo zorganizovat na dny, kdy budu mít volno ;) Papa

Tak přejeme hodně štěstíčka, děkujeme za dosavadní úžasné spolupráce a ať se vám daří a koukejte se tady zase brzo ukázat, hned jak to půjde! Zdravíme Martínka! :a:

ahojek...přeji Ti ať to perfektně zvládáš s prací a Martínkem...určitě se ukaž a nemusíš moc psát..stačí jak přidáš fotku :-))) myslím, že spousta z nás by ráda přispívala více...ale někdy to fakt moc nejde, pak zas trvá přelouskat co vše se tu objevilo...
papa

In reply to by paf

Paf, děkuju. Občas je to o nervy, prokousat se tím množstvím stále stejných fotek (tím myslím dvě konkrétní vkladatelky, možná tři) k nějakým normálním článkům :s: Určo se ukážu, papa

In reply to by Betat

tak s tim souhlasim,ale kdyz se nekdo odvazi neco napsat, tak je hned kritika:(((zavist atd:) Ale kdyby se sem alespon nedavaly porad ty stejny fotky, ze?( ja jsem cervik napul, nejak jsem nestihla do toho seznamu se zapsat. delala jsem dokonce, takze jsem sem moc nechodila, pres prazdniny taky ne, a kdyz jsem to zacala vice sledovat, tak byl vyhlasen stop stav,ale snad nevadi, ze pisu:)))))))Ale obdivuji te, ze jdes do prace, to bude asi docela zahul, ze?? Ja sama nic doma nestiham, tak si neumim predstavit, ze bych jeste chodila do prace. Jsi sikula

In reply to by Gabulik

Ahoj! S náma si může psát do chce, i se zapojovat do anket apod.! Jen jsme nechtěli donekonečna rozšiřovat seznámek. Vždycky chtěl někdo přidat, pak už se neozval. Když si za tři měsíce vzpomněl, tak se divil, že už v seznámku není. Nebylo účelem udělat mega seznam všech dětí, které se mají narodit a posléze narodily v červnu a červenci. Když jsme ten seznámek začaly dělat (což bylo loni v prosinci), bylo nás pár a postupně se přidaly další holky. Věděly jsme o sobě dost a těhotenství prožívaly společně. Taky pro sebe jsme ten seznámek tvořily, chtěly jsme mít přehled o "nás" Ale přehled o 100 lidech už není přehled. To člověk ani nestíhá sledovat a když se chce na něco podívat, podívá se jen na ty svoje kamarádky. Nehledě na to, že něco takového aktualizovat je mazec. K fotkám nemá cenu se vyjadřovat. Sama jsem sem dala fotky párkrát a když někdo projevil zájem, poslala jsem mu odkaz na stránky, kde máme všechny. Když někoho baví, vkládat sem 20 skoro stejných fotek denně, holt s tím nic neuděláme. Je to server veřejný a každý se chce pochlubit, to je jasné, ale všechno má své meze a taky máme fotogalerii. Ale jak říkám, s tím nic udělat nejde. Holt to všechno vždycky přeskáču a dívám se na to, co mě zajímá. Krom práce dálkově studuju VŠ. Zvládnout se dá všechno, jen si to člověk musí zorganizovat a srovnat priority. Já jsem taková rozlítaná pořád (neumím jen tak sedět u TV nebo se válet v posteli), takže jsem ve stálém pohybu a věčně dělám několik věcí na jednou, tak už mi to ani nepřijde.
Z toho, že nejsi v seznamu si nelam hlavu, to není priorita, mít tam zapsaná kila apod. Anket a ostatního je tu dost i tak a tam se může zapojit každý ;) :a:

In reply to by irenzare

Ahoj Irčo,
plný dám ještě v prosinci, ale mám schválený zkrácený. V praxi by to mělo fungovat tak, že kolik hodin odmakám, tolik mi zaplatí. Plný bychom těžko zvládali, protože oba dojíždíme do Prahy z Loun a to je další velká ztráta času :( Mějte se taky moc hezky.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Ahoj Mirko,
dneska jsem zrovna vzpomínala na ty první blogy loni kolem Vánoc, kdy jsme to tu dávaly dohromady. Ty jo a teď už máme všichni velké mimiňáky :) Uteklo to jako voda. Budu se hlásit co nejvíce to půjde. :a:

To je škoda. I tak jsi hodně dobrá, že jsi to všechno takhle zvládala. To já bych nedala.... Tak ať to dobře zvládáš dál a občas se ukaž! A Martínka občas předveď jak roste :a:

Ahoj Marti, jéé tak to nám tady ale budeš mooc chybět.. :( ale chápu..budeš toho mít opravdu hodně..fakt Tě obdivuju.. :) musíš být v jednom kole.. :n: přejeme Ti s Borískem hodně sil a moc děkujem za dělání seznámku..mějte se s Martínkem krásně..posíláme pusenu.. :h: :k: :h: :k:

In reply to by rena88

Reni neboj, já se budu ukazovat. Ale na ten seznámek už fakt čas mít nebudu. Poslední dobou už jsem to šulila, jak to šlo. Holky si s tím dávaly práci, vkládaly tam obrázky, mazaly údaje... Já to vždycky akorát překopírovala a doplnila aktualizace :) Také se mějte moc hezky a ať se i Tobě v práci daří :one:

Ahojky, panejo už do práce? Přiznám se, že trochu závidím, protože mi práce hrozně chybí. Každopádně moc děkuji, že jsi se tady tomu tolik věnovala. Máš můj obdiv...stihnu sem spíš tak občas mrknout natož dělat seznamy a podobně. :k: :k: :k: :k: Opatruj se a hodně štěstíčka a zdravíčka!!!

Ahojky Marti, moc ti děkujeme za to, jak si to tady dávala dohromady. :k:
Tak hlavně ať to máš v práci v klidu. Určitě nám ale dávej pravidelný info o Martínkovi a o tom, jak se vám daří. Vím, že to musí být časově hrozně náročný - škola, práce, prcek atd. Máš můj upřímnej obdiv. :one: Držíme s Vojtíkem palečky, ať se vám daří. S tím spaním to bude zase OK ;)

Ahojky, držíme s Ivankou pěstičky ať to všechno zvládnete. S těma zoubkama bych skusila ten Calgel, nám pomáhá. Nemažeme pravidelně, jen když vidím že Ivča vyvádí.
obdivuju, že jdeš takhle brzy do práce, já teda pracuji aspoň trochu doma manžel podniká tak mu dělám účetnictví a jednou týdně pomáhám na krámě, ale to se dá zvládat v pohodě.
Jinak asi chápu, kamarádka také nastupovala takhle brzy, dělá u policie a nedrželi by jí místo, tak šla hned po mateřský, ale zvládaly to, tak u Vás to snad také bude v pohodě, hodně štěstí a pevný nervy.

In reply to by IvuleS

Ahoj Ivu,
ten Calgel zkusím, snad pomůže a trápí nás opravdu zoubky.
Taky nemám na výběr, jsem stejný případ jako Tvoje kamarádka a na moje místo už čekají dva lidé. Naštěstí mi vedoucí vyšel vstříc jak s pracovní dobou, tak s jejím rozložením. Jak si to napíšu, tak to budu mít (což znamená každý týden úplně jinak :s: ). A ředitel podepsal zkrácený úvazek, takže bychom to měli zmáknout :P
Jinak na očkování půjdu v úterý, dneska jedu do Prahy a jsem tam do pátku kvůli škole, tak třeba se potkáme u Dr. Pa

In reply to by Betat

Ahoj Marto, ja se na nej ptala min tyden v Lounech v kaufu a rekli mi, ze ma vypadek a neni k sehnani :( takze pokud budes mit moznost zeptat se nekde jinde a byl by mysli i na me ja bych taky jeden...

In reply to by Betat

My jdeme také v úterý, tak se uvidíme. Je dobré že ti takhle vyjdou vstříc, to já kdybych chtěla zpátky do práce tak jen na plnej to od 9 do 17hod. navíc nemáme hlídání a manžel podniká a je celej den v práci takže do práce nemůžu, i když bych i šla aspoň na pár hodin týdně.

In reply to by IvuleS

My tam takhle budeme dvě. Moje kolegyně porodila v únoru a už je zpátky. Byly jsme spolu v kanceláři a zase budeme. Nejdřív jsme se jim tam valily z břichama, teď plánujeme udělat jim tam z toho školku :s: (Kdepak, Martínka tam tahat nehodlám, je to tam fuj :( ) Sice vedoucí řekne, že nás stejně nemůže poslat nikam "do boje", nařídit přesčas na akce jako byla včera apod. Ale hodíme se mu jako kancelářské krysy a že tam toho papírování je :s: A on už ví, že my dvě speciálně jsme byly výkonné, takže se mu to i tak vyplatí. Ti lidi co čekají na moje místo už tu práci také dělají, ale jsou v jiné tarifní třídě a čekají až se uvolní ta moje. Neuvolní :n:
Tak se uvidíme v úterý! :a:

white_tie (neověřeno)

Ahoj Marti,
tak ti přeji hodně sil, ať to v práci zvládneš. Bude to vše jistě hooodně náročné, ale věřím, že to všichni společnými silami zvládnete. Neboj,s eznámek zvládnem i ve třech, je jasné, že nechceš, jak jsi psala, ztrácet drahocenný čas a máš pravdu. DOufám, že nás budeš pořád dál průběžně informovat o dění u vás!

www.white-tie.rajce.idnes.cz
www.prckoviste.cz/maxmilian

Ojinka

Ahojky teda já tě strašně moc obdivuju!!!!!!!!!! škola práce a ještě martínek. klobouk dolů.... takže budu držet palečky ať vám to vychází k vaší spokojenosti. :h: :h: :h:

Držím palce, ať to všechno zvládnete. Určitě to chvilku potrvá, než si najedete na nějaký nový režim, ale to se za chvíli poddá. Já taky plánuju začít pracovat od novýho roku, ale jen na 12 hod. týdne, tak jsem zvědavá. Šla bych i na víc, ale nemám hlídání. Jinak na ty zoubky doporučuju Calgel, stojí asi kolem 70 Kč a opravdu uleví. :a:

In reply to by Síma01

Já uvidím, na kolik hodin mi to vyjde, počítám tak 25, někdy 30. My se budeme střídat s manželem, občas vypomůže moje mamka nebo sestry. Ten Calgel zkusím, akorát mě mate, že nemá nateklé dásně nebo tak :?

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Teri, snad to nějak dobře zajedeme a nezblázníme se z toho :s: U tetiček Martínek naštěstí moc nebude, spíš s tatínkem, ale to je prašť jako uhoď ://: Tatínek k němu teď běhá jen co zakníká }:) Třeba až s ním bude celý den, tak zjistí, že to není úplně dobré :one: Pozdravuj mého miláčka Péťu.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Vidíš, to je dobrý nápad, ale on by s ním byl schopný přizdívat záchod a dělat další práce podobného typu, které nás čekají a to si myslím, že není úplně ideální :) Ale mohl by se s ním třeba naučit žehlit, což? :one: Tak to vím, že nehrozí :s: :s: :s:

Tak hlavně o sobě dávej občas vědět!!! Budeš toho mít hodně, to je jasné - a když budeš moct, budeš se věnovat malému:-)
Já taky teď vždy mrknu narychlo co je nového. Dělávám věci do práce sice z domova, ale i tak to čas zabere...
Mějte se tedy moc hezky a ať jsou zoubky brzy venku a Martínka netrápí, bude to ono...

In reply to by PEvík

Ahoj Evi, jasně, že o sobě budu dávat vědět. Máš dobré, že můžeš pracovat z domova - to mi nehrozí :( Ale zase si říkám, že po cestách budu mí čas na učení :) Snad bty zuby někdy vyrostou :00:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka