Další ŹENICH !!!!!

18.11.2009

Holky březňátkový :°~°: :°~°: :°~°: !!! Kluk jako buk !!!! Takže nový ženich Péťa :))). Byli jsme totiž právě na velkém ultrazvuku a všechno máme zkontrolovaný a všechno je krásný a odpovídající věku :)))). Mám ohromnou radost :))))). Váží 378 cm. Nevím, co bych víc napsala, jsem z toho tak paf, že mi další informace přijdou méně podstatné :))))

In reply to by dambor

No jééééje :)))))). I když pořád říká, že by mu bylo jedno, kdyby to byla holka a lezba k tomu, ale že prý chlapeček je krásný bonus :))))). Hlavně, ať je zdravý chlapeček můj :)

Gratulace ke klučíkovi :qu: :\x: :cc): :°~°: ....... a taky že je všechno v pořádku, tak jen tak dál :a: :h:

ahojky, tak jste se konečně dočkali a ten váš stydlínek ukázal co tam má :-DD no to je super, přidávám se ke gratulantům :°~°: :°~°: :°~°:
Péťo, ty jsi nás ale nechal dlouho napínat :)
Buďte zdraví, jen tak dál :)

In reply to by saifa

Příště se musíme snažit na holčičku, to je jasný :))))). na to, že přítel má 4 sestry a já jednu sestru, tak jsem fakt ráda, že to konečně bude kluk :))))))).

SLUNICKO TAKY KLUK!!!!!!!!!!!!!!!!Ja ti mam takovou radost,mooooc vam gratuluju to musi byt pritel taky moooooc pysny vid :qu: :qu: :qu: :qu: :h: :h: :h: tak nam pak napis jak se ukazal hned ti to rekli nebo az po chvilce?Nebo jak to tam probihalo a tys taky videla pindika :s: moc vam gratuluju to je skvely tak papa :a:

In reply to by Nikkys

Ano, Niky, však jsme si to tajně přáli obě viď :)))))). Přítel je pyšňoučký, to víš :). Teda říkal, že by mu bylo jedno, kdyby to byla holka lesba, hlavně aby byla zdravá, takže chlapeček je takový příjemný "bonus", že prý jsme to krásně udělali :))))). Dr. nás prohlížela ze všech stran asi 10 minut (nevím, tam mi ty minuty tak hrozně letí, že nemám představu....), tak jsem jí hned na začátku říkala, že doufám, že s námi dneska bude mimoušek víc spolupracovat, aby se neschovával jako minule. Tak hned UZ zajela k nožičkám a říká, že vidí chlapečka, krásný zvoneček a varlátka :))))). Tak jsem skoro vykřikla JUPÍÍÍ, JÁ TO VĚDĚLA !!! Já bohužel na té plazmovce nic neviděla, má ji špatně připevněnou v blbém úhlu, že jsem byla schopná rozeznat jen žebra (prokazatelné pruhy) a hlavičku (kulatý kruh), jinak to pod tím úhlem splívalo, takže jsem ji hltala co mi povídá. Vyjmenovala všechny orgány co vidí a příznivá zpráva také je, že nemá omotanou pupeční šňůru kolem hlavičky :). odpovídáme předpovědím, jen o jeden den mi to posunula, takže až dnes jsem 21+0. Vůbec nemám v těhu průkazce hodnoty jako máte vy ostatní, moje dr. měří každou část podle předpokládaného stáří, takže BPD máme 21+6, AC 20+2, FL 21+0. Nakonec říkala, že podle toho, co viděla a co je její stroj schopný rozeznat, je všechno v pořádku. No já byla celý den vysmátá jako sluníčko :)))

další chlapák. V mém okolí zas čekají všichni holčičky, tak si bude mít náš Kryštůfek z čeho vybírat :cc): :girl:

In reply to by mulenka

už jsem to anšla :)))). A je tam 20 kluků naproti asi 12 holčičkám ,jestli si to správně pamatuju :))))). Takže fakt převaha, aspoň bude mít ty princezny kdo chránit v týhle hrozný době :))))

jůůva Kači gratuluju to je super zprávička teda vy nám dávate na frak :s: aspon si budou moct holčičky z čeho vybírat :one: :D

Holky, děkuju, opravdu jsem šťastná :))))). A ti klučíkové zdá se mi opravdu převládají, uvidíme, co vyjde v tom našem sčítání :).
Luci, ta Klárka Ti fakt roste nějak rychle !!! jestli my teď ve 21+0 máme 378 gr. a Ty ve 25tt máš 660 gr !!!!! to je dvojnásob za 5 týdnů !!! Týjo, to se mám na co těšit teda, už teď s těmi žebry a kyčlemi nemůžu :)))). a přitom na fotce s bříškem ze dneška nemáš vůbec obrovitánské břicho, takové pěkně normální viď :). Ani se nedivím, že tam Klárka tak kopká když má tak malinký pokojík :)))))

In reply to by Slunko

No ja prave moc nechapu kde ji vlastne mam, rikala mudr. ze ma cca 30cm a 660gr...a ja mam takove mini brisko :-D Taky rikala ze za mesic az pujdu na kontrolu uz by mela mit kolem kila :-O Je to sila jak rychle pribiraji - sak taky uz ted nebudou delat nic jineho nez pribirat - a my koneckoncu tak :-D A to si vem ze my kdyz jsme byli na 3D v 19+4 coz je jen o par dni od vas tak jsme meli jen 306gr - asi nam ta zeleninka svedci :-)

In reply to by Lucik P.

Luci, přiznej se, co do tý zeleniny dáváš :)))))))??? Jé, za chvíli už kilo, no teda, ale máš pravdu, jsme lehce za polovinou a miminka ještě polovinu svý porodní váhy rozhodně nemají, takže je jasné, že to teď budou nabírat o sto péro, to se teda budeme za chvíli jen valit :))))). To já zase můžu pořád pudingy, mňááám :)))))

In reply to by Slunko

Ted jsi me prokoukla...tak pst, treba si toho tady nikdo nevsimne :-D No ja Ti reknu ze ted na nicem moc neujizdim, nejak se mi zase chute srovnali a zda se ze po nicem extra neprahnu - a nebo je to jen klid pred bouri :-D Vem si ze ja ani ne za 3 nedele zacnu III.trimestr a mame 660gr a pocitam ze az se narodi bude mit tak cca 3kg takze ma jeste opravdu co dohanet!!!

In reply to by Slunko

Ja Ti ani nevim, ale asi je ta zelenina pro mimco vydatnejsi nez kdybych se cpala buchtama..kdo vi co si tak rika..mamo hod mi sem cokoladu at mam sladsi vodu :-D

Gratulace prevelika ale uz nas tedy pekne valcujete chlapci nasi :-) My byli dnes taky v poradne a mame krasnych 660gr je to krasa jak se tem pidizvykum pekne dari :-) Tak se opatrujte!! A pozdravuj Petu od Klarky :-D

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka