Jak to dopadlo v porodnici...

18.11.2009

Takže zítra nastupuju do porodnice na vyvolání. Sestřičky mi naznačily ať co nejrychlejc vyměním doktora, že je to pěknej blbec. Jinak jsme obě v pořádku takže je to ok, ale už jsme prý dávno měly chodit k nim, že se to tak běžně dělá a že o desetidenní lhůtě na předávání rodiček do porodnice nikdy neslyšeli, že je to asi výplod jeho fantazie. Holky tak se trošku začínám bát, vyvolávání jsem opravdu nechtěla a teď ho mám jistý, ach jo ale hlavně že je malinká v pořádku a že už jí snad o víkendu budu držet v náručí a když to půjde dobře, tak už třeba zítra. Nevíte jak dlouho může trvat vyvolávaný porod? Asi u každý jinak co? Tak mi držte palce holky, bojim bojim. papa

byla taky na vyvolání. V 8 ráno ji zavedli tabletku. V 8:30 jí začli kontrakce a v 15 hodin byla Eliška venku :-)

:jawdrop: :jawdrop: :jawdrop: teda co to máš za doktora?!....určo ho vyměň!Ještěže sis do té porodnice sama zavolala. Budem na tebe zítra myslet, ať to máš rychle a pohodově za sebou :k: . No a pak se budem těšit na fotečky :°O°: :c: Určitě to všechno dobře dopadne! :k: :k: :k:

Tak to je super :-) Za chvíli budeš mamuška. Mně ho začali vyvolávat v 9.00 hod a malý se narodil přesně za den v 9.22. Přeji hodně štěstí, rychlý a bezbolestný porod a hlavně ať jste obě dvě v pořádku :-)

:a: Ahoj tak to budeš mít super a ten tvůj doktor je teda fakt ňáký divný .Mi trval vyvolaný porod od zavedení tabletky celkem 3hodinky.Tak přeju rychlý a pohodový porod.

ahoj peti, tak viidíš nakonec ji budeš mít u sebe dřív než já. Já jdu na kontrolu zítra a budu dělat všecko pro to, abych jim tam už taky zůstala, jinak nastupuju v pátek a když budou mít plno tak v pondělí.... tak at to dobre dopadne.... jo a míry malé ti v porodce neřekli?????? hlavne at jsou ty nase mimuška zdravý....

In reply to by vladka87

NE Vladi neřekli, zítra jdu na podrobný vyšetření. Tam mi řeknou jak je malá velká a podle toho to bude pokračovat. Udělali mi jen monitor (k mýmu překvapení jsem na něm byla 30 minut) přišlo mi to hrozně nekonečný u toho mýho ňoumy sem měla nejdelší monitor 8 minutovej.

In reply to by anonymous_stub (neověřeno)

Děkuju Peťulko. Mě ještě nikdo normálně neprohlížel poslední měsíc jsem chodila jen na monitor tak taky vůbec nevím jak to tam dole vypadá a jestli se aspoň něco trošku chystá. Uvidíme zítra pro prohlídce. Tak ti taky držím palečky, pokud bysme se minuly a ty si nastoupila do nemocnice než já se vrátím. papapa

Jé, tak brzy se nám vyklube další LPčko? :||): :) Držím palečky ať vše proběhne co nejlépe a hlavně rychle. Třbeba už zítra budeš malou držet v náručí :c:

Ahojky, je dobře, že už s tebou budou něco dělat... neboj určitě to vyvolání zvládneš a bude to rychlé... Myslím, že každému trvá vyvolání různě dlouho, jedna kamarádka porodila asi za 20 hodin co začali vyvolávat a druhá až za 2 dny... tim tě nechci strašit, ale když se ptáš... Moc moc ti držím palečky a těším se, až se ozveš jako maminka a vložíš fotečky :-) Hodně štěstíčka....

zítra jdu taky na vyvolání a když to chce doktor rychlý, tak to určitě jde i rychle. kamaráce vyvolávali porod a porodila až třetí den a mě dnes doktor řekl, že mám v 8 ráno nastoupit a hned mi to vyvolá a musim stihnout do 16.00 odrodit. on totiž od 16.00 ordinuje zase v jiném městě. ale řekl mi že to určitě stihneme. jenže mi včera udělal hamiltona, dneska už jsem otevřená na 1 prst a dneska mi ho udělal znova. takže mám bolesti břicha, krvácim ale přežít se to zatím dá. termín jsem měla včera a zítra už budu mít mimčo u sebe :-) Tak si myslím, že každá má ten vyvolávaný porod jinak dlouhý a dost záleží na doktoru, jestli to uspíší nebo ne... hodně štěstí

In reply to by misulinka

Jé tak to jsem ráda, že nejsem sama. Ne že bych ti to přála to ne, ale hned je mi líp víš? Já nastupuju taky zítra v 8 ale zatím se mnou nic nedělali, třeba taky začnou hamiltonem a pak teprve nějaký ty provokačky, uvidím. Třeba se ti to v noci rozjede samo, když si na tom dal doktor tak záležet. Docela ti závidím že ti řekl, že do 16:00 porodíš aspoň se máš na co těšit když víš že to nebude trvat tak dlouho. Zajímavý je že mě by nechali přenášet klíďo 14 dní a tebe ženou hned po termínu. Ale asi ví co dělají, lepší dřív než dýl. Tak držím palečky budu na tebe myslet.

In reply to by Petulka85

no jenže já jsem si právě vyřídila jednoho porodníka-babča ho zná- tak proto mi to vyvolá už 2 dny po termínu. jinak v benešovský nemocnici nechávaji přenášet většinou 14 dní a ty mimča jsou pak už hrozně veliký... ten hamilton mi pomohl, mám celý den bolesti, tak doufám že až ráno nastoupim bude další pokrok. ale byla to šílená bolest. nemohla jsem to skoro vydržet, tak nevim jak přežiju porod.... ale někoho to zase nebolí vůbec...máme to každá jinak.
tak moc držim palečky at to mas rychle za sebou. ja doufam že opravdu zítra do těch 4 hodin bude mimčo venku.
ono prý záleží na tom doktoru, jak to vyvolání urychlí.....
pa pa

To budes mit holka tezky zmenit dr,ale zase nez tohle :n: Ja chodim ke Kucerovi a je fajn,jen uz nebere pacientky,ale zase bere sponzorske dary :( Takze vam drzime palecky a tesime se nadalsi LP miminecko :!k: :a:

In reply to by natynka

Zkusím se domluvit na kontrole v šestinedělí v porodnici a pak už na to chvátat nemusím. ten můj taky bere sponzorský dary, bez nich by mě ani neošetřil, a ještě si za ultrazvuky nechal platit pěkný sumičky, po prvním ultrazvuku jsem odcházela o 700 Kč lehčí. Děkuji za palečky papapa

to ti závidím, už bych ji také chtěla chovat.
Jinak k tomu volovi už nechoď. V porodnici se domluv na kontrole po šestinedělí,
aby si během šestinedělí nemusela shánět toho nového.
Jsem ráda, že jste obě v pořádku.Tak hlavně ať to máte rychle za sebou a jste spolu.
Máš pravdu u každého je to jinak dlouhé, tak ať to máte rychlé.Pa pa

In reply to by JitkaB

Přesně to mám v plánu Jitulko, kontrola v šestinedělí v porodce a pak mám času dost si někoho najít. Moc děkuju za palečky budu je potřebovat papa

Neboj neboj! Určitě to zvládneš :) hlavně že už se ti začali věnovat tak jak se patří.. toho doktora bych asi fakt kopla do hlavy.. Hlavně se toho neboj, vždyť se na to přeci celou dobu těšíš :)

In reply to by Markule

Nevím jak bych to řekla, ale nebojím se ani tak porodu ale toho že už budu maminka a že se konečně začíná něco dít, je to takovej divnej pocit, do teď jsem si přišla jako netěhotná. Nic mi nebylo a není. Kdybch neměla pupíček tak můžu dělat i kotrmelce. Na malinkou se těším strašně ale jak říkám pořád si to nedokážu představit.

Tak spoň že jste obě v pořádku...a toho doktora bych asi taky změnila :00: jinak já mám 4dny po termínu a zítra ráno v 7h taky nastupuji na vyvolání a už je my taky docela šoufl.Tak na vás budu myslet a ať už máme zítra princezny u sebe... :a:

In reply to by Mirkaaa

Taky Miruš? Tak to je síla, to už jsme tři. To jsem zvědavá která z nás to bude mít první za sebou. Doufám, že to zvládneme do dvou hodinek a bezbolestně!!!Budu na tebe myslet, je fajn vědět že nejsem sama :-)

In reply to by Mirkaaa

Miri, ty taky nastupuješ na vyvolání?!? já fakt čučím, jak to má každý Dr jinak nastavené to vyvolání- mě ten můj říkal, že pokud bude vše OK, tak mě nechají přenášet až do konce 42 tt :\/:
Tak nám nezapomeň dát vědět, až budeš maminka!!
PŘEJU BEZPROBLÉMOVÝ A CO NEJMÍŇ BOLESTIVÝ POROD!!!! :qu:

In reply to by Lenis

zítra mě to čeká a bojim bojim,snad to bude rychlý.No budu rodit v Krnově a tam nechávají přenášet jen týden.Tak ti taky přeji aby jsi to měla brzo za sebou a nejlépe aby tě to chytlo samo a co nejdřív.a děkuji za přání,snad to nebude moc bolestivé :s: to by jsme chtěly asi každá že?tak zatím čauky

In reply to by Lenis

Ahojky Leni, myslím, že už jsme o tom asi mluvili, ale asi je to opravdu všude různé... mě dneska v porodce znova zopakovali, že když neporodím do 41+2 tak 41+3 nastupuju na vyvolání - no pro mě dost šílená představa... jsem 38+2 a už bych fakt rodila :-)

In reply to by Handík

Já vím, my jsme o tom mluvily ;) ale PA nám na kurzu říkala, že je lepší, když se miminko nechá "v klidu" do toho 42 tt, a říkal to i můj pan Dr., tak jim bude věřit :!k: snad jdu dneska do poradny naposledy, a příští týden už půjdu do porodnice, a dozvím se víc :one:

tak držim palce. Zítra budeš maminka. Věřim že ti vyvolání nahání strach, ale bude to v pořádku. Vyvolaný porod prý trvá méně. Já neměla vyvolávaný ani jeden tak ti neřeknu.
Držim palce ať to máš rychle za sebou a bez komplikací :a:

Jé, Peti, tak ty budeš už opravdu brzo maminka :qu: Raduj se!!! Já vím, že vyvolávání není nic moc- já sama z něj mám hrůzu, ale po těch všech peripetiích, co jsi zažila, už to bude myslím vysvobození :one: Neboj, zvládnete to obě na velkou jedničku a do víkendu budeš MAMINKA!!! jak dlouho může trvat vyvolávání, těžko říct... četla jsem hodně článků, kdy holky nechali trápit několik dní, na druhou stranu vím, od známé PA, že pokud je dobrý a ochotný personál, je to otázka jednoho dne :? nemysli na nejhorší! ty určitě porodíš brzo!! nic jiného si ani nepřipouštěj!!
DRŽÍM VŠECHNY PALCE, CO MÁM!!!! :\x:

In reply to by Lenis

Moc děkuju Leni. Jo pro mě je to vysvobození, konečně se začíná něco dít a někdo se mi začíná věnovat. ale dalo to teda práci to ti řeknu. Poučení pro příště - nenechat se odbít a řešit všechno hned a na nic nečekat. Ty bláho já budu Maminka!!! To je divný nějak si to ještě nedokážu představit. Nebít pupíčku a kopanců do bříška nevím vůbec že jsem těhotná :-)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka