Dárečky :)

18.11.2009

Ahojky, už máte vymyšlené dárky, co budete kupovat k vánocům?? Poraďte mi něco, vůbec nevím co mým rodičům a sestře.... nějak došly nápady :\/:

Kliknutím vložíte smajlíky:

Mamce a tátovi sadu talířů nebo robot,sestru nemám ale bráchovi a jeho přítelkyni asi povlečení,tchánovcům DVD nějaký jednoduchý,a švagrový a její celý rodině zatím nevím...

tak my si každoročně do konce října píšeme Ježíškovi. :///: Máma si napsala o vál od Tescomy, krémy Vichy, taťka chce tričko, vodu po holení. Dostanou taky nějaký knížky a asi lístky do divadla. Sestru nemám, ale vyvdala jsem dospělou dcéru. :) Takže co třeba šála a rukavice, parfém, župan, peněženka, do který se daj dát prachy, ať si vybere...?

manželovi knihy, sestře kosmetiku, mamce noční košile, tátovi pouzdro na mobil a keramický nůž, tchýni sadu keram. nožů , švagrové a jejímu přiteli totéž, jen tchána nemáme dořešeného. Zrovna dneska jsem to vše objednávala přes net. No, a naší berušce nějaké oblečky a hračky. Chtěli jsme hrací deku, ale tu dostane od švagrové a jejího přítele, takže ještě nevíme, co.

Ahoj,
Jelikoz sestre je 17let... tak jsem to vyresila oblecenim a najakyma sperkama. No a mamce jsem koupila domaci pekarnu na chleba...

Ahoj, tak sestře taky nevím co, ale rodičům jsme zaplatila poukaz na večeři v jedný lepší restauraci, protože jak píšeš inspirace došla a tohle mi přišlo jako super nápad, nevím třeba se tilíbít nebude, ale naši sami od sebe nikam nechodí, jsou pořád zalezlí doma(i když mamka by si třeba občas na tu véču ráda zašla), a tak si aspoň spolu vyjdou.

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka