Dotázek na Angelsoundacky

18.11.2009

Cauky holciny - odposlouchavacky miminek :///: Tak jsem si rikala ze se vas musim zeptat. My uz ted co citim jak se Klarka vrti poslouchame tak jednou za tyden, nekdy ani to ne..a co vy? A jak rychle tepe srdicko vaseho broucka :cc): /berusky :girl: ?? My jsme napocitali 156/min cca, dokonce jsem poslouchala po te co jsem vypila trojku coca-coly :§: a reknu vam uz nikdy co bude Klarka v brisku :n: , srdicko ji busilo jak splasene az mi ji bylo lito :r: , tak si priste tu chut necham zajit :$}: ..no jo kofein je holt svinstvo..

Aoj Luci, tak mi poslouchame jen kdyz je Charlott v noci a rano v klidu :-( Ale to se moc nestava :-) je to super, kdyz uz konecne citime ty nase mimisky. Ted posloucham srdicko tak v urovni pupku tak nevim jak tam spinka.
Pohladte briska a opatrujte mimisky.

Jo a ted mi manza koupil 8l coca-coly :-) ale vypiju tak 3dcl za den. U Viki jsem pila cele tehu kafe s kofeinem a je OK. Ale ted si kupuji kafe bez kofeinu.

Ahojky, tak ja uz taky moc neposloucham, mozna tak jednou za tyden, mozna jeste min, od te doby co prcka citim, tak nejak nemam potrebu. Jo, kdyz se mi zda, ze je nejaky moc v klidu, tak si ho poslechnu, ale to mi dava takove rany a kopanecky, jako kdyby to vedel, ze ho posloucham, ze to na moc dlouhe poslouchani neni. I jak uz je ted velky, tak mi prijde ten tlukot srdicka hodne silny, to se s temi zacatky vubec neda srovnat. Jinak my mame porad standardne tep 150.

Já teda tenhle přístroj nemám,neboť jsem se o jeho existenci dozvěděla až když už jsem cítila pohyby,tak mi to přišlo zbytečný,ale ta kola mě překvapila :O .Doufám,že se to na Matýskovi nějak nepodepsalo,já totiž na začátku,jak mi bylo hodně zle,tak jsem jí pila ledovou a celkem dost :O ,byla to jedna z mála věcí,která mě dokázala postavit na nohy,když bylo nejhůř :sick:

In reply to by sobotce

No ja prave taky ale ze zacatku jsem nepozorovala ze by to maly skodilo to srdicko tlouklo porad stejne ale ted asi jak uz ji to jde do obehu pres pupecnik tak mela po trech hodinach po tom co jsem to vypila 168tepu chudera a rano jsem to zkousela a byla zase jako normalne tak mi ji bylo az lito :-(

Luci tak já neposlouchám už skoro vůbec..Jen jsem min. týden vyzkoušela novou baterku..Zjistila jsem, že AS nefakčil skrz tu baterku a od té doby nic..Nemám potřebu, když malou cítím :-)..Ale na konci těhu se hodit určo bude..A taky hlavně na dny, kdy třeba malou neucítím, abych neměla nervy..Zatím ji cítím denně..No a pak se určo užije při dalším dítku :c:

sice ANGELSOUNDAČKA nejsem,ale coca-cola je svinstvo umělí a jen si mě utvrdila v tom,že je dobře,že jí už skoro dva roky nepiju. :n: :a:

já teda neposlouchala asi týden, jak mimousek kopká a kroutí se tam, tak moc nemám potřebu,ale i tak mu občas změřím tep, naposledy měl kolem 150/min :)

In reply to by Beru

Me uz to taky tak netahne ale nekdy si tak lehnu a nemam co bych, tak si ji posloucham...a je to sranda, pac manza uz da ucho na brisko a slysi ji uplne v pohode jen tak...skoda ze si tam nedosahnu :-D

In reply to by Lucik P.

i tak jsem ráda, že ho mám, protože je fakt,že ho budeme ještě ke konci potřebovat. Mě dneska řádil i dopoledne, což se moc nestává, většinou je to párkrát za den dloubanec a řádí večer. Tak přítel je přesvědčený, že je to fakt kluk, no na tý marťancký fotce to tak fakt vypadá :D Ten nás napíná

In reply to by Beru

No ja si taky rikala ze se na konci tehu bude hodit. No vidis jak se pekne rozjel drobek jeden. Hele rekli ti nakonec na tom velkem uzv kolik jste vazili?? Tak to se jdu jeste jednou na tu fotku podivat :-D Nam dnes OPET potvrdila holcicku, takze uz asi 5 doktoru :-)

In reply to by Lucik P.

váhu, tu mi řekla, byla jsem přesně 21+1 a mimís vážil 388 g, tak snad je to v pořádku, říkala, že odpovídáme termínu, tak snad jo. No jo, vy to máte jasný, já bych taky už ráda věděla, jak mám na prcka mluvit a upřímě mi je jedno,co to bude. Já se totiž tak moc na tom utz bála, že jsem ani nedutala :00:

In reply to by Beru

No ja si na to jeste zive vzpominam jak jsem byla vyklepana ja. Dneska uz to bylo lepsi, pac Klarku citim a tak tak se zase tak nebojim, taky me hodne uklidnuje ze i deti narozene v 25tydnu maji sanci na preziti, tak uz jsem tak nejak celkove klidnejsi a taky to bylo videt na tlaku - konecne jsem mela jakz takz normalni 131/79. No vidis a ty jsi mela porad strach ze je malicky. My meli v 19+4 306gr a ted v 24+2 660gr - je to docela mazec na dalsi poradne by to melo byt uz kolem kilca :-O

In reply to by Lucik P.

jsem ráda, že odpovídáme, to mě taky potěšilo, nepotřebuju obříka,ale bála sem se, abych nebyl moc malinkej. Já jdu na další poradnu až 10.12 zatím mě objednává pořád po cca měsíci. Zítra si cinknu na to 3D tak jsem zvědavá. Já mám prej tlustou stěnu, tak se bojím, že stejně nebude to pohlaví zase vidět :(

In reply to by Beru

Me zatim taky porad objednava po 4 tydnech, mam si ale zavolat ze bude mit dovolenou a jeste nevi kdy tak treba pujdu driv. Ja myslim ze bude, ten 3D je fakt kvalitni. A co vlastne znamena tlusta stena?? Ja jsem tak rada ze to tak pekne utika, uz nam privezli matraci, je to srandovni jak je malicka :-D

In reply to by Lucik P.

něco mi říkala doktorka, že prý není mimčo tolik vidět, že mám tlustou břišní stěnu nebo co, alespoň je tam v bezpečí :D No uvidíme, abych si to nezaplatila a pak viděla prd, to snad ne. Matračku už máme taky, tu jsme koupili i s postýlkou, koupili jsme tu molitan kokos, prej je dobrá. Já počítám, že postýlku složíme asi někdy v únoru, nemáme tu tolik místa, takže to budeme muset v pokoji trošku překopat.

In reply to by Beru

My mame nejakou Kokos Lux, takze asi podobnou taky jsem slysela jen chvalu, chteli jsme puvodne pohanka-molitan-kokos ale slysela jsem ze ta pohanka vubec nesmi prijit do kontaktu s vodou jinak hned plesnivy. Ale uz tak nas prisla na 650 - takze skoro stejne jako postylka :-D no ja si rikala ze bych uz v lednu chtela mit tu "rekonstrukci" z krku, chtela jsem jeste nakreslit male k postylce zviratka tak abych to stihla a pak s brichem zvladla vubec :-)

In reply to by Lucik P.

to jsem taky slyšela, že ta pohanka je na prd a kor pro kojence, když pořád čůraj. My za tu matračku dali 450 a jsem ráda, že většinu už máme. Dneska mi přišel setík, třičko s kalhotkama, bílo modrý, už nevim, jakou neutroš barvu kupovat :D Tak já nic malovat nebudu, když budemem mít prcka v pokoji, jen mě napadlo, možná něco nalepit na zeď, uvidíme.

In reply to by Beru

To ja zase jo :-) Me to hrozne bavi - to vis mam na to skoly :-D mam uz nachystany takovy kravicky co jsme s mamkou delali pro deti k nim do skolky tak se tesim. My ji budeme mit taky v pokoji ale chci aby to mela pekne cacora nasa. Tak me príjdou neutralni vsechny barvy krom ruzove..ma na klukach nevadi ani cervena ani fialkova...dyk je to miminko ne? Segra treba ze malymu nebude davat zlutou a oranzovou...ale pro by ne?

In reply to by Lucik P.

tak to mě se teda výrazný barvy líbí a máme koupený oranžový, žlutý i zelený hadříky a rozhodně mi to na kluka nepřijde blbý, přeci nebude mít jako mimčo, jen usedlý barvy. Ježiši, to naše dítě je divoký pořád mě dloube,ale spíč dovnitř, doktorka říkala, že je často hubou k mé páteři :D

In reply to by Beru

No presne moje rec. Segra malyho oblika porad do blede modre a bezove a takovych tech mdlych barev. Ja mam rada vesely pastelovy barvicky, tak si myslim ze na kluka neni blba zadna krom te ruzove. a kdyz se to dobre zkombinuje...tak to nasa je pater na pater a proto kdyz lehnu na zada moje pater ji tlaci a zacne se vrtet aby si udelala pohodly - je to sranda. A co jak se ti libi kopancky?? Je to krasa co?

In reply to by Lucik P.

sem z nich unešená :) je to fakt krása, jen si tak říkám, jak dlouho to takový bude? Abych pak nenadávala, že to bolí :D Přesně tak, já chci pak ještě koupit takovou tu hezky oranžovou mikinku na podzim, viděla jsem moc hezkou,ale bojim se odhadnout velikost, přeci jen je to ještě brzy.

In reply to by Beru

no ja mam jednu takovou teplejsi bundicku 74 tak jsem zvedava jestli ji unosime na podzim, a kdyz tak do ni muzu dat v zime jeste mikcu, tak snad ji unosime. Ja mam pocit je to ani nijak neboli zatim, jen pekne tlaci kdyz se roztahuje - to je jak kdyby mi mela roztrhnout bricho. A dokonce jsem si na ty kopance tak zvykla ze mi kolikrat uz ani neprijde ze do me busi pul dne...stejne ji za to zboznuju :-D

In reply to by Lucik P.

mě se to zatím taky celkem líbí, ikdyž, když se trefí do močáku, tak to moc slast není :D Ale co jsem slyšela pokročilejší těhulky, které mimous kope pořád do stejného místa, tak prej nic moc, to jsem teda zvědavá. Já právě viděla taky něco mezi bundičkou a mikčou a fakt krásně oranžovou, snad jí ještě budou mít, moc bych jí chtěla a za dvě stovky to není moc. Ale už je to dýl, co jí tam měli, tak se bojim, že jsem utřela.

In reply to by Beru

No to jo, ja myslim ze to nejhorsi jeste prijde tak za mesic az se nebudou moct uz tak hybat a budou prave kopat porad do stejneho mista - treba do zeber - fuj!!! Treba ji jeste budou mit..ja ted s obleckama koncim, mame toho furu a v prosinci budeme kupovat autosedacku, prebalovak a komodu a pak uz jen nejake drobnosti. Na tu komodu se fakt tesim, chtela bych uz prat a zehlit a srovnat ty hadriky ale nemam kam...ted to mam nahazene ve skrini a uz me to tam docela stve :-D

In reply to by Lucik P.

tak mi komodičku koupili, má tři šuplíky velký a dva malý a můžu ti říct, že všecko se mi tam teda nevešlo a to toho tolik nemám :D takže ostatní mám stejně hozený ve skříni. ale už máme vyhlídnutý takový boxík pod postýlku, tak tam dám oblečení, které nebude potřebovat hned, jen by to chtělo sponzora, ty peníze tak lítaj :(

In reply to by Beru

No o penezich radeji ani nemluv protoze to je fakt des, tak si rikam ze se fakt tesim na pravidelnou materskou i kdyz "jen" 7600, ted si vydelam tak 3000..a zbytek sponzoruje manzel. No ale co uz. My bysme chteli tu komodu z Ikei, ma 3 nebo 4 suplata tak snad to tam nejak narvu :-D

In reply to by Lucik P.

já si myslela, že se mi to tam v pohodě vejde,ale oni ty šuplíky jsou celkem nízký, tak se na to taky ještě raději podívejte. Takže do jednoho šuplíku se vejde pár kompletů a to nemluvim o tom, že tam nemám ručníček a spací pytlíky. Kosmetiku dám do malého šuplíčku a zbytek holt asi dám do přebalováku. Nějako to budeme muset vymyslet. Tak se cpu rozinkama v čokládě, to dítě má teda chutě :D

In reply to by Beru

Ty jo ja se az divim ale ne chute totalne presli, mozna je to jen klid pred bouri ale citim se ted uplne v pohode a mam pocit ze jim tak nejak vsechno a je mi fajn, zadny chute na cokoladu pikao chlebicky atd. Asi jsem Klarce zacpala pusinku tou zeleninkou kterou do sebe cpu kvuli te zacpe :-D No ono je to fakt ze jsou nizky ale zase jak jinak to vyresit, ja kosmetiku budu mit v prihradce co je u prebalovaku a osusku?? buhvi kde :-D

In reply to by Lucik P.

já teda chutě mám a to hlavně večer, je to děs :D Dneska jsem sfutrovala celou kedlubnu, měla jsem na ní děsnou chut, ale pak hned jsem musela mít kousek čokolády, je to hrůza :D Jinak mě zelenina taky chutná,ale nemůžu jí moc, mě je pak po ní těžko. Já to taky narvu do přebalováku. Musíme šetřit místem a tak jsou ty boxíky fakt dobrý, uvažujeme, že koupíme i dva po postel,ale nejsou zrovna nejlevnější, tak musíme postupně.

In reply to by Beru

No my taky premysleli o tom boxu pod postylku v ikei ale kdyz jsem videla ze stoji skoro dvakrat to co postylka tak jsem rekla ze ani omylem. Je to fakt sila kolik si na vsem narazi. Ale ja si porad rikam ze az neco odnosime hned to prodam na mimibazaru nebo tak, tak snad toho nebudeme mit moc. Sice druhe planujeme ale buhvi kdy a skladovat tu pytle s obleckama na to proste neni misto a ja si stejne myslim ze druhy bude kloucek :-D takze si dame holt druhe kolo nakupovani - snad do te doby bude Laclik jeste fungovat :-D Chtelo by to holt aspon 2+kk..

In reply to by Lucik P.

tak lepší něco, než nic, hlavní je, že tam máte klid, my jsme taky narvaný v jednom pokoji, s toho si nic nedělej. Mě právě taky přijdou ty boxy drahý,ale jeden určitě koupíme, v pokoji už jsme takhle narvaný. Jinak, já si hadříky chci nechat, ty nový určitě a podle oblíbenosti některý pak prodám :)

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka