Porod

18.11.2009

Ahoj maminky začinam mit strach že nepoznam že źačinam rodit sice jsem teprve v 30tt ale i tak co když budu sama doma a prijde to a ja nebudu vědět co mam dělat?Jak to vlastně poznam?Děkuji za odpovědi

Kliknutím vložíte smajlíky:

tak to se neboj to poznáš a to zcela určitě..já si říkala to samé.Čekala sem první ditě a nevěděla nic.mě to začalo vodou- praskla ale žádné lupnutí a niagára a le hodně zmáčené kalhoty když sem se ráno probudila, pak krev na toaletáku a jela sem do porodnice a tam mi řekli že do večera porodím kontrakce které pak přišly mě dostaly- to bys určo poznala..bolí to dost takže to poznáš Pa Martina.

Přesně, jak píše Pája, zvládli to jiný, zvládnem to taky. Poznáš, že to přišlo, s tím se netrap, a když nebude nikdo doma, zavoláš si sanitku nebo jim, ať už dorazí, že můžete vyrazit :)...Jsem taky 30.tt a mám spíš strach, že manža bude mít večer v sobě pivko, ale prej, když se veze k porodu, tak se toleruje :)

In reply to by Zaneta H

Ahoj děkuji za podporu teď už to určitě zvladnu i sama ale doufam že sama nebudu přitel ma blbou praci jezdi na velkym autě a jedna cesta trva 24hodin a chci ho u porodu tak doufam že bude doma.A tvuj manžel ať si da pred terminem pauzu s pivem však to pak dožene.

ahojky, tvý obavy jsou naprosto normální, ale tolik se tím nestresuj. Že rodíš, určo poznáš a i když budeš sama doma, zavoláš si sanitku. Přemýšlela jsi o nějakém předporodním kurzu? Ještě bys ho stihla, pěkně ti tam všechno vysvětlí a zodpoví každou otázku a lektoři jsou většinou i ochotní po telefonu poradit i po skončení kurzu. Já jsem od tý doby klidná, ničeho se nebojim a řídím se heslem: nějak to dopadne. :) Hlavně buď v klidu, to je pro mimi nejlepší, když nastanou komplikace, pak se můžeš stresovat. Já jsem teď 34+4 a tyhle týdny se nějak vlečou, takže se už na porod těšim. Každopádně se neboj, zvládli to jiní, zvládnem to taky :) Já když mam splín, tak to řešim překontrolováním tašky k porodu (kontrolovala jsem jí asi už 10x :s: ) a přeskládáním věciček na malou. To mam pak hned příjemnější pocity. Tak hlavu vzhůru, držim palce :one:

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky

Vaše fotografie

nevim
Můžu to brát jako pozitivní?
Adopce

Ovulační kalkulačka