Co s piercingem v pupíku??

18.11.2009

Ahoj,
chtěla jsem se zeptat jestli někdo nevíte nebo nemáte zkušenost co dělat v těhotenství s piercingem v pupíku... Zatím jsem v 5.týdnu tak jsem si ho tam nechala, ale co potom? kdy ho vydělat? nebo jestli ho vůbec vydělávat? a slyšela jsem ze při těhotenství se ta dírka od piercingu strasně roztáhne jak poroste bříško a že se po porodu musí jít na laser, je to pravda?

Kliknutím vložíte smajlíky:

já ho vyndala, až když to vypadalo divně...třeba to bylo vidět pod trikem na tom bříšku. Naštěstí se dírka neroztáhla, ani mi to okolo nepopraskalo a dokonce jsem naušnici pár dní po porodu zase šoupla zpátky (trošku s násilím :-)).

Nojo tak díky za uklidnění :-D ... nechám ho teda pro jistotu vyndaný a uvidíme... doufám že fakt nedopadnu jako ty tečky na tom nafouknutém balonku :-D

Ahojky. naušnici jsem měla zhruba do 5měs, to už mě tahalo. Ale na utz jsem si ji musela vyndat, aby si dr. neznišil sondu. Tak jsem si každý den protahovala. Teď už delší dobu to nebělám. Udělal se mi tam tmavý flíček hned pod dirkou, protože mi to začalo mokvat, ale dirka se mi nezatáhla ani neroztáhla. Hodně se maž, ať se ti tam neudělá strie. Četla jsem, že to je pak pěkná jizva. Jsem ve 35tt, tak uvidím po porodu jestli mi to zmizí. Většinou pigment mizí do roka.

když ti vadí tak si ho vyndej já ho u prvního dítěte před osmi lety vyndala od začátku,ale stejěn se mě tam udělala jizvička...maličká vypadá jak strie..nasadila jsem zpět naušnici po třech letech tet jsem rodila v dubnu a piercing jsme nosila do 31tt pak už mě vadil a nasadila hned po porodu a mám ho stejný jako dřív jen ta jizvička se malinko zvětšila..vypadá stále jako malá strie..nepřibrala jsem extra moc a po porodu hned vše shodila tak,že žádný problém..na laiser jsem nemusela.Tak,že uvidíš jak to budeš mět ty ;)

Ahoj, tak piercing v pupiku jsem měla já i moje sestra, sestra je 2 roky po porodu a manžel si z ní dělá srandu, že tam má díry jak na karabinu, má je hodně vytahané a já jsme 34tt dírky zatím zas až tak moc vytahané nemám ale zase se mi mezi nima udělala parádní strie a to fakt nejširší jakou kde mám a s tím vyndáváním ve 12tt jsem byla v nemocnici a tam mi primář vynadal, jakto že ho tam ještě mám, že může mimi něco chytit.

Ahoj, já jsem piercing vyndala, když jsem zjistila, že jsem těhu a šla jsem na první prohlídku. Jinak kamarádka má dírku od piercingu stejnou, je to asi opravdu individuální. :a:

nakresli si na nafukovací balonek dvě tečky černou fixou a balonek... nafoukni ho a uvidíš, co ti udělá kůže po piercingu...
když budeš mít štěstí a hodně elastickou kůži, tak se ti po porodu dirka zase vrátí do původního stavu - ale upřímně - neznám nikoho, komu by nezůstala ošklivá jizvička...

Těhotenská kalkulačka

Lunární kalendář pro určení pohlaví dítěte

Uživatelky s nejvíce příspěvky